Bedankt voor het aanvragen van onze Device as a Service oplossing DaaS IT Now

Ik heb een DaaS aangevraagd, hoe nu verder?

DaaS aangevraagd

Bedankt voor het aanvragen van onze Device as a Service oplossing. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen om uw specifieke wensen en behoeften door te spreken.

Kennismaking

In het eerste kennismakingsgesprek gaan we dieper in op de materie. Waar liggen de uitdagingen en waarin wilt u ontzorgd worden? Weet u al welke apparatuur u nodig heeft en waar u wilt bestellen?

Maatwerk voorstel

Op basis van uw input zullen wij u van een maatwerk voorstel voorzien. Heel transparant en overzichtelijk. U weet precies wat er voor u uit handen wordt genomen, op welke wijze dat gebeurt en wat u maandelijks per device betaalt.

Overeenkomst ondertekenen

Als u gebruik wilt maken van het voorstel hebben wij nog enkele gegevens nodig om de definitieve overeenkomst op te stellen. Deze sturen wij digitaal via DocuSign ter ondertekening naar u toe.

Bestelling(en) plaatsen

Eenmaal ondertekend kunt u binnen de afgesproken kaders bestellen bij de door u gekozen reseller(s). Op dat moment bent u volledig ontzorgd en kunt u optimaal genieten van de voordelen van DaaS IT Now.

Neem contact op

Heeft u vragen over het vervolgtraject of over  DaaS IT Now? Neem dan gerust contact op met onze support desk.

contact ProfLease

Neem contact op

Heeft u vragen over het vervolgtraject of over DaaS IT Now? Neem dan gerust contact op met onze support desk.

Veelgestelde vragen

Na het aanvragen van de lease doen wij direct een financiële toetsing. Voor lease aanvragen tot €250.000 heeft ProfLease een geautomatiseerd credit score systeem, waardoor binnen enkele minuten al uitslag kan zijn over uw uw kredietacceptatie. Is de aanvraag hoger dan €250.000? Dan nemen wij vooraf contact met u op om uw wensen en behoeften door te spreken.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. ProfLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van de equipment. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen. Bij een operational lease huurt u de apparatuur en bent u dus geen eigenaar van de apparatuur.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object, tenzij anders is overeengekomen.

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Scroll naar top