Ma – vrij 08:30 – 17:30

IT financieringen, flexibel en op maat.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in IT Lifecycle Management en financieringen, vertalen wij uw specifieke wensen in een maatwerk oplossing: van een financiering met wisseloptie tot een geïntegreerde oplossing met apparatuur, financiering en diensten in één (Device as a Service).
Doelstellingen die we samen kunnen bereiken

Het beste voor uw bedrijfsvoering, het beste voor onze planeet.

Wij geloven in een duurzame wereld waarin u toegang heeft tot de nieuwste digitale technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat. Enerzijds om de productiviteit en motivatie van werknemers te waarborgen, anderzijds om beveiligingsricio’s te minimaliseren en de Total Cost of Ownership te verlagen. Dit omvat een optimaal ingericht proces van verkrijgen, gebruiken, afvloeien en beheren van IT-apparatuur. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen – geheel in lijn met de circulaire economie – tegen een vast bedrag per maand.

Sterker door samenwerking

1 + 1 = 3

De toeleverende partijen die actief zijn in de ICT sector kunnen elkaar op vele manieren versterken. Met de juiste afstemming van kwaliteiten en belangen, kunnen er vruchtbare samenwerkingen ontstaan die zowel gemeenschappelijk als individueel voordeel bieden. Dat bewijst ProfLease al jaren. We delen kennis en ervaring met onze partners, we verhogen gezamenlijk het serviceniveau, we maken ons samen hard voor de cliënt en zijn flexibel als het gaat om oplossingsgericht handelen. Deelt u onze wens om door samenwerking sterker te worden?

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Joost Fokken & Michel Moes, Systeem- en Netwerkbeheerders

Jeugdbescherming Noord en Veilig Thuis Groningen

Stichting Jeugdbescherming Noord & Veilig Thuis Groningen kiest voor zekerheid, veiligheid en vernieuwing in IT werkplekken met Device as a Service

De laatste kennisartikelen & whitepapers

Paint It – Interview met Carlo van Gulik

Paint It, ‘The Application Company’ Paint It, al meer dan een decennium de trotse Graco distributeur voor Nederland, staat bekend om zijn expertise in geautomatiseerd spuiten …

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.