Fase 1 van DCO

IT gemakkelijk inkopen

Ideaal voor financiën

DCO maakt het leven van financiën simpel: door de vaste prijs per maand is budgetteren wel heel simpel en zijn overschrijdingen verleden tijd terwijl apparatuur continue kan worden aangeschaft! Het geld dat voor de aanschaf van digitale apparatuur werd gebruikt kan nu zeker meer renderend worden ingezet. Bekijk alle voordelen van IT gemakkelijk inkopen.

Alle voordelen
DCO - IT regelmatig inkopen voor een vast bedrag per maand

Wat bedragen de kosten per maand? Op basis van uw investeringspatroon kunt u een financiële simulatie van DCO maken!

Simulatie maken

Permanent budget beschikbaar

Op basis van uw investeringspatroon spreken we samen een investeringslimiet af. Dit betekent dat er vanaf dag één budget beschikbaar is om de aankopen uit te betalen. Investeringslimiet bereikt? Dan start de overeenkomst. Er blijft gedurende de jaren dat de DCO-overeenkomst loopt een permanent budget beschikbaar waaruit de aanschaf van nieuwe apparatuur betaald kan worden.

De regie in eigen hand!

Bij ProfLease bepaalt u zelf welke apparatuur en bij welke leverancier er wordt gekocht. Uiteraard kunnen dit ook meerdere leveranciers zijn! Omdat u de regie in eigen hand wilt houden, kunt u zelf met de leveranciers onderhandelen over de prijzen, condities, installatie e.d. Maar wij regelen het! Wij betalen al uw aankoopfacturen en bundelen deze in één overeenkomst.

Administratieve handling verminderen

Alle facturen worden door de leveranciers rechtstreeks naar ProfLease gestuurd. Wij betalen al uw aankoopfacturen en regelen de administratieve handling. Middels een acceptatieformulier geeft u toestemming aan ProfLease om de leverancier te betalen. Zonder uw expliciete goedkeuring, betalen wij de leverancier niet.

Fase 1: IT inkopen
Fase 2: IT managen
Fase 3: IT vernieuwen