Fase 2 van DCO

IT effectief managen

ProfPortal

Bij ingang van de overeenkomst krijgt u toegang tot de ProfPortal. Dit is een 24/7 management tool om IT effectief te managen. Voor Finance en IT is alles overzichtelijk te zien in één dashboard. De ProfPortal bieden wij standaard aan bij DCO. Deze bestaat uit drie modules: Asset Management, Budget Management en Contract Management.

Over de modules
Asset management van ProfLease

IT effectief managen kan al tot 30% aan kosten besparen in het eerste jaar!

Benieuwd hoeveel uw organisatie kan besparen op de total cost of ownership?

Meer info

Contract Management

De module Contract Management geeft inzicht in de modaliteiten van de lopende overeenkomsten. Hierin staat duidelijk vermeld wat de looptijden zijn, de wat de huurprijzen en alle andere belangrijke specificaties van het het contract.

Budget Management

De module Budget Management zorgt ervoor dat u exact kunt volgen wat er wordt aangekocht en wat de status is van het beschikbaar gestelde budget. Alle aankoopfacturen worden door ProfLease overzichtelijk in de module bijgehouden.

Asset Management

In de module Asset Management registreren wij alle geleasede apparatuur. U heeft de mogelijkheid om bij te houden hoe oud de assets zijn, wie het gebruikt, welke licenties op het apparaat aanwezig zijn, etc. U bepaalt zelf wat u wilt registreren zodat u de juiste devices kunt vervangen. Hierdoor kan uw IT-infrastructuur up-to-date blijven en kan standaardisatie grondig worden doorgevoerd.

Fase 1: IT inkopen
Fase 2: IT managen
Fase 3: IT vernieuwen