Fase 2 van DCO

IT effectief managen

Fase 1: IT inkopen
Fase 2: IT managen
Fase 3: IT vernieuwen

ProfPortal

ProfPortal is een 24/7 management tool om IT effectief te managen. Voor Finance en IT is alles overzichtelijk te zien in één dashboard. De ProfPortal bieden wij standaard aan bij DCO. Deze bestaat uit drie modules: ProfAsset, ProfBudget en ProfContract.

Over de modules
Asset management van ProfLease: ProfAsset

IT effectief managen kan al tot 30% aan kosten besparen in het eerste jaar!

Benieuwd hoeveel u in zijn totaliteit met DCO kunt besparen op de kosten bij de inzet van digitale apparatuur? Download dan de DCO factsheet!

Download factsheet

ProfAsset

ProfAsset is de module waarin wij alle geleasede apparatuur registreren. U bepaalt zelf wat u wilt registreren zodat u weet welke devices vervangen moeten worden. U heeft de mogelijkheid om bij te houden hoe oud de assets zijn, wie het gebruikt, welke licenties op het apparaat aanwezig zijn, etc. Hierdoor kan uw IT-infrastructuur up-to-date blijven en kan standaardisatie grondig worden doorgevoerd.

ProfBudget

ProfBudget is de module die ervoor zorgt dat u exact kunt volgen wat er wordt aangekocht en wat de status is van het beschikbaar gestelde budget. De facturen worden door ProfLease overzichtelijk in de module bijgehouden.

ProfContract

ProfContract is de module die inzicht geeft in de modaliteiten van de leasecontracten. Zo heeft u altijd inzicht in de lopende contracten met de bijbehorende aankoopfacturen.

Ontvang de DCO factsheet direct in uw postvak!