Fase 3 van DCO

IT regelmatig vernieuwen

Fase 1: IT inkopen
Fase 2: IT managen
Fase 3: IT vernieuwen

IT regelmatig vernieuwen zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen

De levensduur van IT verlengen lijkt een goede manier om investeringskosten uit te stellen en geld te besparen. Maar het tegendeel is waar. Door IT proactief te vernieuwen kunnen supportkosten, onderhoudskosten en de verprutstijd worden ingeperkt, terwijl uw medewerkers met de best presterende technologie kunnen werken!

Total cost of ownerhsip verlagen
Informatiebeveiliging verbeteren - data security

Verhoog de veiligheidsniveau’s door IT regelmatig te vernieuwen

Met DCO blijft u up-to-date en kan standaardisatie grondig worden doorgevoerd. Dit zorgt voor up-to-date en gestandaardiseerde besturingssystemen en toepassingen, wat een belangrijk onderdeel is in de strijd tegen cybercrime. Daarnaast is het bij de end-of-life van groot belang dat alle data wordt verwijderd. Het mag niet gebeuren dat kritische bedrijfsinformatie op straat komt te liggen en daarmee in verkeerde handen valt. Daarom wordt bij ProfLease op gebruikte apparatuur alle data gegarandeerd verwijderd. U heeft tevens de optie om apparatuur gecertificeerd te laten verwijderen.

Vernieuw IT proactief en draag bij aan de circulaire economie

Door te kiezen voor DCO draagt u als organisatie bij aan de circulaire economie. Gebruikte devices krijgen bij ProfLease altijd een second-life. Is apparatuur kapot en kan het niet opnieuw worden ingezet, dan wordt deze door één van onze partners op een verantwoorde manier gerecycled.

Circulair inkopen

Ontvang de DCO factsheet direct in uw postvak!