Ma – vrij 08:30 – 17:30
Operational Lease

 Financiering met wisseloptie 

financiering | asset management

Onze financiering met wisseloptie is met name geschikt voor investeringen waarbij de hoogte van de investering vooraf duidelijk is. Daarnaast heeft u binnen de financieringsovereenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen. U bepaalt zelf of u hier gebruik van wilt maken.

Planon software logo
Stichting Jeugdbescherming Noord
Belvilla logo
Eurofins agro
Stichting Entrea Lindenhout logo

Hoe werkt financieren bij ProfLease?

Een financiering met wisseloptie betreft maatwerk. Afhankelijk van uw organisatie, de aard en omvang van de investering werken wij voor u een passend voorstel uit. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een financiering bij ons aanvragen.

1
2
3
4
5

Financiering aanvragen

Heeft u nieuwe equipment op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 (exclusief btw) een financiering aan, dan zorgen wij voor een maatwerk huuroplossing die als gegoten past bij uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een financiering aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en zullen u hierover informeren. Voor investeringsbedragen tot €250.000 voeren wij direct een financiële toetsing uit op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de financiering? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de huur overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Bestel de apparatuur

Zoals u gewend bent bestelt u de apparatuur zelf bij de leverancier(s) van uw keuze. Standaard kan tot 20% van het investeringsbedrag aan installatiekosten worden meegefinancierd maar onder zekere voorwaarden kan hier ook van worden afgeweken. Zorg dat de factuur op naam komt te staan van ProfLease.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Voordelen van een financiering met wisseloptie:

Bram Frijlink
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financiering met wisseloptie? Neem dan gerust contact op.
Bram Frijlink
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financiering met wisseloptie? Neem dan gerust contact op.

Een financiering met wisseloptie komt onder andere veel voor bij de volgende apparatuur

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.