Ma – vrij 08:30 – 17:30

Onderwijs

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van ProfLease, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Samen de beste resultaten behalen door digitaal onderwijs optimaal te faciliteren tegen een vast bedrag per maand.

Het basisonderwijs, middelbaaronderwijs en hoger onderwijs heeft een belangrijke taak om leerlingen en studenten zo goed mogelijke voor te bereiden op de digitale wereld van vandaag én morgen. Onder andere uitdagingen op het gebied van gepersonaliseerd onderwijs, de beste resultaten halen en de continuïteit van het onderwijs waarborgen kunnen het hoofd geboden worden als docenten en leerlingen optimaal worden uitgerust. Denk aan de inzet van tablets en digitale borden, maar ook van laptops en smartphones. De flexibiliteit om adequaat in te kunnen spelen op veranderingen in het onderwijs vraagt continue om kostbare investeren in nieuwe ICT-apparatuur, terwijl daar niet altijd budget voor is.

Zo zou het niet moeten zijn en zo hoeft het ook niet te zijn. Met een goed doordacht IT-lifecycle management proces waarbij u betaalt voor het gebruik van de apparatuur, kunt u blijven investeren zonder dat budgetten dit beperken. Voor alle apparatuur die niet meer wordt gebruikt verwijdert ProfLease alle aanwezige data en maakt deze gereed voor hergebruik. Zo kunnen ook doelstellingen die uw instellingen heeft voor wat betreft de circulaire economie gerealiseerd worden. Lees hieronder meer over onze oplossingen.

Bram Frijlink
Bram is gespecialiseerd in financieringen voor het onderwijs. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Onze oplossingen voor het onderwijs

IT-lifecycle management nieuw

DaaS IT Now

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-smartphones-100

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Vendor Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Enkele voorbeelden van digitale apparatuur waar onze oplossingen bij aansluiten

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Boutiquekantoor

ProfLease is hét boutiquekantoor van Nederland op het gebied van IT lifecycle management en financieringen. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Scroll naar boven