Retail
Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een maatwerk huur- of Device as a Service-oplossing van ProfLease betaalt u voor het gebruik van digitale apparatuur en realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Creëer een ultieme klantbeleving en optimaliseer uw dienstverlening door de inzet van de laatste technologie.

Organisaties die zich actief toeleggen op het creëren van een goede en onderscheidende  klantbeleving blijken in het algemeen aanzienlijk beter te presteren dan hun concurrenten die Customer Experience als een zichzelf vervullende bijzaak zien. Met name in de Retail, waar de concurrentie moordend kan zijn, is een goed doordachte strategie op dit vlak tegenwoordig geen optie meer maar eerder een noodzaak om op de lange termijn te kunnen overleven. In vele gevallen vormt het inzetten van de nieuwste technologie in winkels – bijvoorbeeld door IoT-oplossingen – hierop het antwoord.

Door gebruik te maken van gegevens die zijn verkregen door een combinatie van camera’s, sociale media en mobile devices onstaat een ultieme klantbeleving , waardoor retailers het gedrag van de consument beter kunnen voorspellen en vervolgens kunnen inspelen op diens wensen. Onderzoek toont aan dat bedrijven die dergelijke tools op een creatieve manier voor het real-time personaliseren van klantervaringen inzetten 50 procent meer kans blijken te hebben om hun bedrijfsdoelstellingen te overtreffen.

Tevreden klanten, tevreden filiaalhouders en tevreden aandeelhouders

Door de marketing ondersteuning voor uw filialen te centraliseren verzekert u zichzelf van een eenduidige uitstraling naar uw doelgroep en komt dit uw klanten, uw filiaalhouders en onderaan de streep uw bedrijfsresultaat ten goede. Ofschoon digitale transformatie een juiste mix van vaardigheden en een werkomgeving voor uw werknemers waarin zij kunnen excelleren vereist, kan deze alleen succesvol worden gerealiseerd indien men van de juiste technologie is voorzien. Voor de Retail betekent dit in de praktijk hoge investeringen in zowel omnichannel, POS- en AV-systemen als in Electronic Shelf Labels. Investeringen die budgetten vergen die vaak niet beschikbaar zijn.

Met de leaseoplossingen van ProfLease kunt u deze technologie eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren tegen een vast bedrag per maand. Samengevat bent u in staat om een goed doordachte en financieel haalbare digitale transformatie door te voeren en daarmee een optimale klantbeleving te realiseren met alle positieve bedrijfseconomische effecten van dien.

André Czeyki
André is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor de retail. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Meest gekozen oplossingen in de retail

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service

Bij een As a Service-propositie nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Digital Change Option

Digital Change Option

Met de Digital Change Option van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-bank-card-euro-100

Langetermijnhuur

Indien u tegelijkertijd een grote hoeveelheid aan IT-apparatuur aanschaft en gebruik voor u boven bezit prevaleert is huur de meest geijkte oplossing. Digitale apparatuur huren is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Hoe werkt As a Service bij ProfLease?

ProfLease is een groep welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring en die tal van IT-huur & lifecycle management oplossingen biedt voor organisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk huuroplossingen en komen bij grotere investeringen dan ook graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een lease aanvragen.

1
2
3
4
5

Oplossing aanvragen

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 een langetermijnhuur aan en voor investeringen vanaf €100.000 een Device as a Service-oplossing. Samen met u komen we tot een maatwerk oplossing die is afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u de gewenste oplossing aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en zullen u hierover informeren. Voor investeringsbedragen tot €250.000 voeren wij direct een financiële toetsing uit op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de gewenste overeenkomst? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de huurovereenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Bestel de apparatuur

Zoals u gewend bent bestelt u de apparatuur zelf bij de leverancier(s) van uw keuze. Standaard kan tot 20% van het investeringsbedrag aan installatiekosten en Carepacks worden meegefinancierd maar onder zekere voorwaarden kan hier ook van worden afgeweken. Zorg dat de factuur op naam komt te staan van ProfLease.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom ProfLease?

Merk onafhankelijk

U bepaalt welk device het beste bij uw organisatie past en vervolgens integreren wij deze in de oplossing. ProfLease is multi-branded en bent u dus niet gebonden aan 1 merk of 1 leverancier. Dit heeft als voordeel dat u eenvoudig de switch kunt maken van het ene merk naar het andere merk.

Bank onafhankelijk

Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist. Afgezien van de hardware dat deel uitmaakt van de oplossing blijft uw overige inventaris vrij van bezwaring waardoor u meer financiële bewegingsruimte geniet.

Maatwerk door expertise

ProfLease is het IT-lease boetiekkantoor van Nederland: met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Scroll naar top