Ma – vrij 08:30 – 17:30

Transport & Logistiek

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van ProfLease, realiseert u een concurrentievoordeel tegen lagere kosten.

Houdt uw technologie state-of-the-art, bespaar op IT-kosten en blijf uw concurrentie voor

De marges staan onder druk door de hevige concurrentie en ketenintegratie. Snelheid en lage foutmarges (lees efficiënte) zijn daarom een vereiste binnen de transport en logistiek om bestaansrecht af te dwingen. Continu investeren in nieuwe automatisering is van groot belang om de gewenste snelheid en lage foutmarges te waarborgen. Anderzijds zorgt gestandaardiseerde en up-to-date hardware voor een lagere Total Cost of Ownership, waardoor u in de regel meer marge kunt maken.

Een nog betere stroomlijning van opbrengsten en kosten

Het in kaart brengen van kosten en het rendement is een van de belangrijkste business uitdagingen binnen de logistieke dienstverlening. Een belangrijk voordeel van een abonnementsmodel op IT-apparatuur, is het nog beter stroomlijnen van opbrengsten en kosten. Omdat er een prijs per device per maand wordt berekend, is het eenvoudiger om de kosten hiervan te verbinden aan medewerker of transportmiddel. Hierdoor wordt bijvoorbeeld nog beter inzichtelijk wat een rit kost en hoeveel het onderaan de streep oplevert.

Van bezit naar gebruik: van een flexibele financieringsoplossing tot een volwaardige Device as a Service

Daarom helpen wij logistieke bedrijven te switch te maken van bezit naar gebruik, met één van onze IT lifecycle management en financieringsoplossingen. Van een financiering met wisseloptie tot een volwaardige Device as a Service en alles wat daartussen zit. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Leo Frijlink
Leo is gespecialiseerd in financieringen voor de transport en logistieke sector. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Oplossingen voor de transport en logistiek

IT-lifecycle management nieuw

DaaS IT Now

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-smartphones-100

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Vendor Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Boutiquekantoor

ProfLease is hét boutiquekantoor van Nederland op het gebied van IT lifecycle management en financieringen. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.