Zakelijk

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een maatwerk huur- of As a Service-oplossing van ProfLease betaalt u voor het gebruik van digitale apparatuur en realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Empower uw werknemers en verstevig uw concurrentiepositie met de nieuwste devices

Van architectenbureaus tot accountants, van tech-bedrijven tot andere zakelijke dienstverleners: ICT is hedendaags de ruggengraat van iedere zakelijke dienstverlener en kan daarmee als onmisbaar worden gekwalificeerd. Zonder gebruik te maken van de nieuwste devices en toepassingen is het niet eenvoudig om de concurrentie voor te blijven en de doelstellingen van de organisatie te verwezenlijken. De digitale transformatie, mobiel kunnen werken en de continue veranderende behoeften van uw klanten en partners vragen om de benodigde flexibiliteit van uw ICT-omgeving om hierop in te kunnen spelen.

Een goed doordacht device lifecycle management proces, waarbij u betaalt voor het gebruik in plaats van bezit helpt u om dit te kunnen realiseren. Zo kunnen alle werknemers in uw organisatie werken met de nieuwste devices en geeft het de zekerheid dat elk device wordt vervangen na een vooraf gedefinieerde economische levensduur, nog voordat het stuk kan gaan, te traag wordt of niet meer compatible is met essentiële software waardoor de Total Cost of Ownership maximaal gereduceerd kan worden.

André Czeyki
André is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor de zakelijke markt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Meest gekozen oplossingen voor de zakelijke markt

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service

Bij een As a Service-propositie nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Digital Change Option

Digital Change Option

Met de Digital Change Option van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-bank-card-euro-100

Langetermijnhuur

Indien u tegelijkertijd een grote hoeveelheid aan IT-apparatuur aanschaft en gebruik voor u boven bezit prevaleert is een operational lease de meest geijkte oplossing. Operational Lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Enkele voorbeelden van digitale apparatuur waar onze oplossingen bij aansluiten

Hoe werkt As a Service bij ProfLease?

ProfLease is een groep welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring en die tal van IT-huur & lifecycle management oplossingen biedt voor organisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk huuroplossingen en komen bij grotere investeringen dan ook graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een lease aanvragen.

1
2
3
4
5

Oplossing aanvragen

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 een langetermijnhuur aan en voor investeringen vanaf €100.000 een Device as a Service-oplossing. Samen met u komen we tot een maatwerk oplossing die is afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u de gewenste oplossing aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en zullen u hierover informeren. Voor investeringsbedragen tot €250.000 voeren wij direct een financiële toetsing uit op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de gewenste overeenkomst? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de huurovereenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Bestel de apparatuur

Zoals u gewend bent bestelt u de apparatuur zelf bij de leverancier(s) van uw keuze. Standaard kan tot 20% van het investeringsbedrag aan installatiekosten en Carepacks worden meegefinancierd maar onder zekere voorwaarden kan hier ook van worden afgeweken. Zorg dat de factuur op naam komt te staan van ProfLease.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom ProfLease?

Merk onafhankelijk

U bepaalt welk device het beste bij uw organisatie past en vervolgens integreren wij deze in de oplossing. ProfLease is multi-branded en bent u dus niet gebonden aan 1 merk of 1 leverancier. Dit heeft als voordeel dat u eenvoudig de switch kunt maken van het ene merk naar het andere merk.

Bank onafhankelijk

Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist. Afgezien van de hardware dat deel uitmaakt van de oplossing blijft uw overige inventaris vrij van bezwaring waardoor u meer financiële bewegingsruimte geniet.

Maatwerk door expertise

ProfLease is het IT-lease boetiekkantoor van Nederland: met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Scroll naar top