Ma – vrij 08:30 – 17:30

Zorg

Gaat u investeren in nieuwe digitale apparatuur? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van ProfLease, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.

Samen zorgen we voor een efficiënter werkproces, door werknemers te laten werken op de nieuwste devices tegen een vast bedrag per maand.

De zorgdruk neemt toe bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties. Uiteraard wilt u niet inleveren op de zorgkwaliteit. Meer doen met minder, is wat vaak wordt gezegd. Een efficiënter werkproces dat wordt ondersteund met moderne devices kan uw organisatie hierbij helpen. Toch is continu blijven investeren in nieuwe devices een kostbare investering. Omdat budgetten vaak niet toereikend zijn, worden investeringen onverhoopt uitgesteld.

Zo zou het niet moeten zijn en zo hoeft het ook niet te zijn. Altijd en overal kunnen werken op de nieuwste devices, wat een betere en eenvoudigere beveiliging van data impliceert, tegen maximaal gereduceerde IT-kosten; dat is wat wij uw zorginstelling kunnen bieden. Blijf investeren zonder dat budgetten een rol spelen, zodat uw medewerkers dag in dag uit de allerbeste zorg kunnen leveren. Lees hieronder meer over onze IT lifecycle management en financieringsoplossingen.

Leo Frijlink
Leo is gespecialiseerd in financieringen voor de zorg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Onze oplossingen voor de zorg

IT-lifecycle management nieuw

DaaS IT Now

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-smartphones-100

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Vendor Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Enkele voorbeelden van digitale apparatuur waar onze oplossingen bij aansluiten

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Boutiquekantoor

ProfLease is hét boutiquekantoor van Nederland op het gebied van IT lifecycle management en financieringen. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.