De uitdagingen van de digitale transformatie

De digitale transformatie van uw organisatie

Waarschijnlijk is uw organisatie op dit moment een digitale transformatie aan het ondergaan: bij negen op de tien organisaties in Nederland is dit namelijk het geval. Wij geven de volgende definitie aan de digitale transformatie:

‘De digitale transformatie is een integrale aanpak om de verwachtingen, mogelijkheden en kansen van de digitalisering (inclusief de medewerkers) in te zetten om zo een stap te maken naar een meer flexibele organisatie, waarbij de klant centraal staat. Uw organisatie levert op deze wijze een (duurzame) bijdrage aan zowel de mens als de maatschappij’.

De problemen die komen kijken bij de digitale transformatie 

Door nieuwe beschikbare technologie en de flexibele manieren van werken, moet er ook continue worden geïnvesteerd in IT: nieuwe apparatuur (bijvoorbeeld voor nieuwe medewerkers) moet worden aangeschaft en kapotte apparatuur moet worden vervangen.

Toch blijkt frequent vernieuwen in de praktijk vaak lastig. Dit zorgt ervoor dat devices te lang worden gebruikt, wat vaak leidt tot een grote diversiteit aan technologie in de organisatie.

De uitdagingen van de digitale transformatie
Verouderde devices en een mengelmoes aan technologie

Wat is het probleem van devices te lang gebruiken en een grote diversiteit aan technologie? 

Digitale apparatuur te lang gebruiken (lees 5 jaar) en een grote diversiteit aan technologie brengen grote problemen met zich mee: een grote kans op cybercrime, datalekken, een hoge total cost of ownership, gefrustreerde en improductieve medewerkers, het mislopen van talent en E-waste. Deze problemen kunnen vertaald worden naar uitdagingen. De uitdagingen van de digitale transformatie!

Uw uitdagingen van de digitale transformatie, zijn onze pijlers:

Total cost of ownerhsip verlagen
Total cost of
ownership verlagen
Lees verder
Win de 'war for talent'
Talent
aantrekken
Lees verder
Informatieveiligheid
Informatiebeveiliging
verbeteren
Lees verder
Productieve en gemotiveerde medewerkers
Betrokkenheid van
medewerkers vergroten
Lees verder
Circulair inkopen
Circulaire
IT
Lees verder