Betrokkenheid van medewerkers vergroten

De impact van IT op de werktevredenheid van personeel is aanzienlijk

Motivatie is een belangrijke voorwaarde voor het hebben van betrokken werknemers. Het beschikken over eigentijdse apparatuur speelt hierbij een grote rol. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat werknemers meer dan twee maal sneller gefrustreerd raken indien hun werkplek uit verouderde apparatuur bestaat. Met name het met oudere apparatuur moeten werken dan dat men privé gewend is, blijkt hierbij een grote bron van ergernis te zijn.

Vast staat dat bij organisaties die beschikken over relatief nieuwe apparatuur werknemers ruim drie maal minder snel van werkgever veranderen dan bij organisaties met verouderde apparatuur. Afgezet tegen de kosten die gepaard gaan met het aantrekken van nieuw personeel kan het bijtijds vervangen van IT-apparatuur in dit kader uw organisatie aanzienlijk veel tijd en geld besparen.

Technologisch achterblijven als organisatie heeft een grote impact op de motivatie van medewerkers:

36% van de werknemers denkt dat hun apparaten verouderd zijn
38% is gefrustreerd over de technologie van de organisatie
45% van de medewerkers die gefrustreerd is over de technologie voelt zich negatief over de organisatie

Bron: ®

Wilt u uw medewerkers motiveren door hen te voorzien van up-to-date apparatuur zonder dat daarbij hogere maandlasten komen kijken?

Start hier
Productieve en gemotiveerde medewerkers

Een 147% beter resultaat door zeer betrokken medewerkers!

In meerdere onderzoeken is vastgesteld dat er een duidelijke link is tussen motivatie, medewerkersbetrokkenheid, productiviteit, klanttevredenheid en het resultaat van de organisatie.

Wanneer je als organisatie de betrokkenheid van medewerkers vergroot, stijgt de productiviteit en medewerkerstevredenheid. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. De impact op het resultaat is aanzienlijk. Volgens hebben organisaties met zeer betrokken personeel een 147% beter resultaat dan organisaties met laag betrokken personeel.

Betrokkenheid vergroten

Ontdek meer over uw uitdagingen. Uw uitdagingen zijn onze pijlers:

TCO - Total cost of ownership IT
Total cost of
ownership verlagen
Lees verder
Win de 'war for talent'
Talent
aantrekken
Lees verder
Informatieveiligheid
Informatiebeveiliging
verbeteren
Lees verder
Circulair inkopen
Circulaire
IT
Lees verder