Informatiebeveiliging verbeteren

Cybercrime voorkomen en gegarandeerde dataverwijdering

We moeten cybercrime voorkomen!

Cybercrime is niet meer weg te denken en we moeten er alles aan doen om te voorkomen dat aanvallen succes hebben. Er komen regelmatig updates van software leveranciers die we trouw moeten toepassen. Maar een grote diversiteit aan apparatuur zorgt voor een grote diversiteit aan besturingssystemen en toepassingen met allemaal eigen updates. Daarom is de kans dat een veiligheidsupdate vergeten wordt enorm! Het gat in uw beveiliging is gecreëerd. Standaardiseer en beperk het aantal updates waardoor de kans op cybercrime aanzienlijk wordt verkleind!

Voorkom cybercrime
Cybercrime voorkomen

De veiligheidsrisico’s zijn enorm wanneer de gebruikers in uw organisatie eigen devices zakelijk gebruiken. Bent u zich bewust van de gevaren?

29% gebruikt zijn eigen device omdat het ze meer controle geeft
65% gebruikt technologische alternatieven om productiever te zijn
75% kiest zakelijk voor het gebruik van zijn eigen smartphone omdat die van de organisatie niet toereikend is

Bron: Unisys®

Voorkom dat medewerkers eigen devices gebruiken en kies voor de IT lifecycle management oplossing van ProfLease: Digital Change Option. Zo kunnen uw gebruikers altijd beschikken over de laatste technologie zonder dat de maandelijkse kosten stijgen!

Lees verder
Informatieveiligheid

Gegarandeerde dataverwijdering

Het is niet meer dan gebruikelijk dat IT op de grote hoop komt te liggen of aan het einde van de looptijd wordt meegegeven aan de huidige gebruikers in uw organisatie. Door te kiezen voor IT lifecycle management van ProfLease heeft u een stok achter de deur om apparatuur terug te krijgen. Vervolgens wordt door ProfLease alle data gegarandeerd verwijderd.

Lees verder

Ontdek meer over uw uitdagingen. Uw uitdagingen zijn onze pijlers:

Total cost of ownerhsip verlagen
Total cost of
ownership verlagen
Lees verder
Win de 'war for talent'
Talent
aantrekken
Lees verder
Productieve en gemotiveerde medewerkers
Betrokkenheid van
medewerkers vergroten
Lees verder
Circulair inkopen
Circulaire
IT
Lees verder