Informatiebeveiliging verbeteren

Onze huidige afhankelijkheid van digitale technologieën is tevens een vruchtbare voedingsbodem voor toenemende cybercriminaliteit gebleken. Verbeter de informatiebeveiliging met up-to-date en gestandaardiseerde ICT.

Voorkom cybercrime en mogelijke datalekken met up-to-date ICT

Onze huidige afhankelijkheid van digitale technologieën is tevens een vruchtbare voedingsbodem voor toenemende cybercriminaliteit gebleken. Ondanks periodieke beveiligingsupdates lijkt onze IT-omgeving kwetsbaarder dan ooit en liggen dagelijkse hackersaanvallen op de loer met alle mogelijke negatieve gevolgen van dien. Een grote diversiteit aan apparatuur en daarmee ook aan besturingssystemen spelen dergelijke calamiteiten in de kaart. Ook kunnen mogelijke datalekken zich voordoen, indien er geen duidelijk beleid is voor de End-of-Life van apparatuur.

Cybercrime voorkomen met gestandaardiseerde en up-to-date ICT

Door up-to-date te blijven en te standaardiseren verkleint u de kans op beveiligingsgaten in uw IT-omgeving. Tevens beperkt u daarmee het risico dat uw bedrijfs- en persoonsgegevens in verkeerde handen vallen. Iets wat afgezien van de bedrijfseconomische schade in het kader van de AVG door iedere organisatie tot een speerpunt van het beleid verheven zou moeten worden. Onze oplossingen zijn er op geënt om IT eenvoudig te kunnen verkrijgen waardoor u up-to-date kunt blijven en consequent kunt standaardiseren.

Datalekken voorkomen met een veilige afvoer van devices

Het is niet meer dan gebruikelijk dat een device na gebruik in de kast komen te liggen, wordt meegegeven aan de huidige gebruiker of in het ergste geval in de afvalcontainer verdwijnt. Door te betalen voor het gebruik in plaats van bezit heeft u een stok achter de deur om apparatuur terug te krijgen. Iets wat in geval van bezit lastiger was geweest. ProfLease biedt de optie om data aan de End-of-Life van apparatuur gegarandeerd voor u te verwijderen.

Oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de informatiebeveiliging

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service

Bij een As a Service-propositie nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Digital Change Option

Digital Change Option

Met de Digital Change Option van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-bank-card-euro-100

Langetermijnhuur

Indien u tegelijkertijd een grote hoeveelheid aan IT-apparatuur aanschaft en gebruik voor u boven bezit prevaleert is een operational lease de meest geijkte oplossing. Operational Lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Lees meer over de andere doelstellingen die we samen met u kunnen realiseren:

Scroll naar top