Informatiebeveiliging verbeteren

Cybercrime voorkomen en gegarandeerde dataverwijdering

Voorkom cybercrime

Onze huidige afhankelijkheid van digitale technologieën is tevens een vruchtbare voedingsbodem voor toenemende cybercriminaliteit gebleken. Ondanks periodieke beveiligingsupdates lijkt onze IT-omgeving kwetsbaarder dan ooit en liggen dagelijkse hackersaanvallen op de loer met alle mogelijke negatieve gevolgen van dien.

Een grote diversiteit aan apparatuur en daarmee ook aan besturingssystemen spelen dergelijke calamiteiten in de kaart. Door up-to-date te blijven en te standaardiseren verkleint u de kans op beveiligingsgaten in uw IT-omgeving . Tevens beperkt u daarmee het risico dat uw bedrijfs- en persoonsgegevens in verkeerde handen vallen. Iets wat afgezien van de bedrijfseconomische schade in het kader van de AVG door iedere organisatie tot een speerpunt van het beleid verheven zou moeten worden.

Voorkom cybercrime
Cybercrime voorkomen

De veiligheidsrisico’s zijn enorm wanneer de gebruikers in uw organisatie eigen devices zakelijk gebruiken. Bent u zich bewust van de gevaren?

29% gebruikt zijn eigen device omdat het ze meer controle geeft
65% gebruikt technologische alternatieven om productiever te zijn
75% kiest zakelijk voor het gebruik van zijn eigen smartphone omdat die van de organisatie niet toereikend is

Bron: ®

Voorkom dat medewerkers eigen devices gebruiken en kies voor de IT lifecycle management oplossing van ProfLease: Digital Change Option. Zo kunnen uw gebruikers altijd beschikken over de laatste technologie zonder dat de maandelijkse kosten stijgen!

Lees verder
Informatieveiligheid

Gegarandeerde dataverwijdering

Het is niet meer dan gebruikelijk dat IT op de grote hoop komt te liggen of aan het einde van de looptijd wordt meegegeven aan de huidige gebruikers in uw organisatie. Door te kiezen voor IT lifecycle management van ProfLease heeft u een stok achter de deur om apparatuur terug te krijgen. Vervolgens wordt door ProfLease alle data gegarandeerd verwijderd.

Lees verder

Ontdek meer over uw uitdagingen. Uw uitdagingen zijn onze pijlers:

TCO - Total cost of ownership IT
Total cost of
ownership verlagen
Lees verder
Win de 'war for talent'
Talent
aantrekken
Lees verder
Productieve en gemotiveerde medewerkers
Betrokkenheid van
medewerkers vergroten
Lees verder
Circulair inkopen
Circulaire
IT
Lees verder