IT efficiënt beheren

Met de versnelde toename van mobiel werken is het voor iedere organisatie een grote uitdaging geworden om het volledige IT-park goed te kunnen beheren. Met onze oplossingen bieden wij u handvaten om alle devices efficiënt te kunnen beheren.

Device informatie

Het beheersen van het totale IT-park is voor iedere organisatie een grote uitdaging

Zodra u uw nieuwe IT-apparatuur hebt ontvangen en aan uw medewerkers hebt overhandigd, lijkt alles onder controle en is iedereen tevreden. Maar weet u vervolgens echt wat er met de devices gebeurt? Kunt u antwoord geven op de volgende vragen:

  • Waar bevinden devices zich?
  • Wie maakt gebruik van welk device?

Zeker in het kader van informatiebeveiliging is het essentieel voor iedere organisatie om te weten wat er met ieder device gebeurt, waar het zich bevindt en wie het in gebruik heeft genomen. 

Voer het gewenste CYOD-of COPE-beleid met behulp van onze leaseoplossingen en vereenvoudig het beheer van devices

Een belangrijke keuze bij het invoeren van mobiel werken is van welke hardware u uw medewerkers gaat voorzien (Notebook, Tablet, Smartphone of een combinatie) en hoe u de aanschaf gaat faciliteren. Hierbij onderscheiden we drie mogelijkheden:

Ofschoon van de voorgenoemde modellen BYOD de laagste hardware investering behoeft, leidt dit model tot een grote diversiteit aan verschillende devices. Daarom verdient het met het oog op de vereiste informatiebeveiliging de voorkeur om met een gestandaardiseerd IT-park te werken en voor het CYOD- of COPE-beleid te kiezen. Immers, hoe kleiner de diversiteit aan hardware hoe gemakkelijker de IT-omgeving beheerd kan worden.

Asset management met EnquireNow

Om uw IT-park efficiënt te kunnen beheren krijgt u bij aanvang van de overeenkomst toegang tot onze assetmanagement tool EnquireNow. Kosten-gerelateerde informatie voor uw financiële afdeling en technische informatie voor uw IT-beheerders over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard. EnquireNow bieden wij standaard aan bij een Digital Change Option-overeenkomst en bestaat uit de volgende twee modules: asset- en contract management.

EnquireNow ProfLease

Beheer uw IT efficiënt via EnquireNow bij de volgende oplossingen:

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service

Bij een As a Service-propositie nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Digital Change Option

Digital Change Option

Met de Digital Change Option van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-bank-card-euro-100

Langetermijnhuur

Indien u tegelijkertijd een grote hoeveelheid aan IT-apparatuur aanschaft en gebruik voor u boven bezit prevaleert is een operational lease de meest geijkte oplossing. Operational Lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Scroll naar top