Onderwijs

Wij helpen uw onderwijsinstelling met de uitdagingen van de digitale transformatie.

Circulair
onderwijs
Effectief
onderwijs
Continuïteit van het onderwijs waarborgen
Informatiebeveiliging verbeteren
Total cost of ownership verlagen

Circulair onderwijs

Of u nu een basisschool, middelbare school, hogeschool of universiteit bent: de circulaire economie is de nieuwe economie. Nederland heeft zichzelf als doel gesteld om in 2050 volledig circulair te zijn. Daarbij hoort natuurlijk ook een circulaire productketen voor de digitale apparatuur binnen uw onderwijsinstelling. De digitalisering van het onderwijs vraagt om continue investeringen in digitale apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de laptops voor uw medewerkers, maar ook de apparatuur in de klaslokalen zoals AV-apparatuur. Hoe circulair is het wanneer dit belandt in de hoek of op de grote hoop?

Lees verder

De beste resultaten halen door de nieuwste technologie: effectief onderwijs!

De digitalisering in het onderwijs heeft een grote invloed op de resultaten in het onderwijs. Continue investeren in nieuwe technologie zorgt daadwerkelijk voor betere resultaten. Gepersonaliseerd leren heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om als onderwijsinstelling continue te innoveren. Met onze oplossing DCO is het mogelijk om deze extra innovaties toe te passen zonder investeringskosten. Samen gaan we voor effectief onderwijs!

Start nu

De continuïteit van het onderwijs waarborgen

Als onderwijsinstelling heeft u een belangrijk taak: het onderwijs moet altijd doorgaan. IT heeft een essentiële rol gekregen, wat betekent dat dit volledig is opgenomen in het primaire proces. Het verlengen van de levensduur van bijvoorbeeld computers of AV-apparatuur lijkt verstandig, maar wat voor gevolgen brengt dit met zich mee? De continuïteit van het onderwijs kan niet worden gewaarborgd als dit niet meer werkt! Met onze oplossing kunt u altijd beschikken over up-to-date apparatuur om de continuïteit te waarborgen.

Begin hier

Informatiebeveiliging verbeteren

De digitalisering van het onderwijs en het in werking treden van de AVG brengt een belangrijke uitdaging met zich mee: de informatiebeveiliging verbeteren. In het onderwijs gaat het om cyber security en dataverwijdering. Er is op dit moment een grote diversiteit aan apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de IT beheerder niet weet welke veiligheidsupdates uitgevoerd moeten worden met alle gevolgen van dien. De kans op cyber crime is enorm! Wat gebeurt er met de data op gebruikte apparatuur? U wilt toch ook niet dat de gegevens van uw studenten in verkeerde handen valt? Wij hebben de oplossing!

De oplossing

Total cost of ownership verlagen

De verborgen kosten van IT zijn gigantisch. Slechts 20% van digitale apparatuur bestaan uit investeringskosten en 80% bestaat uit gebruikskosten. Het verlengen van de levensduur van digitale apparatuur lijkt de voordeligste optie, maar het tegendeel is waar. Naarmate devices ouder worden, nemen de prestaties en betrouwbaarheid af en stijgen de kosten voor onderhoud en support gestaag. Zeker met laptops, computers, desktops en AV-apparatuur is dit het geval. Bent u op de hoogte van de kosten die dit bij uw onderwijsinstelling met zich meebrengt?

Bespaar kosten

Onze oplossing

DCO – Digital change option

Permanent budget beschikbaar om up-to-date te blijven en standaardisatie grondig door te voeren voor een vast bedrag per maand

DCO - IT regelmatig inkopen voor een vast bedrag per maand

IT gemakkelijk inkopen

Leverancier, apparatuur, prijzen en condities: u maakt de keuzes! Wij regelen het. Wij betalen al uw aankopen en bundelen deze overzichtelijk in één overeenkomst. Om continue te kunnen vernieuwen is permanent budget beschikbaar voor nieuwe aankopen.

Over IT inkopen met DCO
Asset management van ProfLease: ProfAsset

IT effectief managen

Welke devices heb ik? Waar bevinden deze devices zich? Wie gebruikt het? Welke licenties? Wij bieden asset management aan, zodat u weet welke devices vernieuwd moeten worden, zodat u up-to-date kunt blijven en standaardisatie grondig kan door voeren.

Over IT managen met DCO
End of life IT vernieuwen

IT veilig vernieuwen

U bepaalt welke apparatuur vervangen moeten worden, wij halen het op en voeren het af. Ook zorgen wij ervoor dat op de oude devices data gegarandeerd wordt verwijderd. Alle digitale apparatuur krijgt bij ons een tweede leven of wordt gerecycled.

Over IT vernieuwen met DCO

Meer informatie over DCO? Laat uw gegevens achter en ontvang de factsheet!