Organisaties

Wij helpen uw bedrijf of instelling met de uitdagingen van de digitale transformatie.

Jong talent
aantrekken
Informatiebeveiliging verbeteren
Productieve en gemotiveerde medewerkers
Circulair
ondernemen
Total cost of ownership verlagen

Benieuwd hoe andere organisaties onze dienstverlening ervaren?

Bekijk referenties

Jong talent aantrekken

Jong talent aantrekken is een grote uitdaging van elke organisatie. De nieuwe generatie werknemers bestormt de markt, maar er is veel aanbod. The war for talent is een feit. Een belangrijke eis van jong talent is dat zij de nieuwste technologie willen gebruiken. Wanneer uw organisatie hier niet over beschikt, is het zelfs een doorslaggevende reden om weg te gaan. Voorkom dit! Met onze oplossing heeft u altijd up-to-date apparatuur en kunt u jong talent aantrekken!

Over de oplossing

Informatiebeveiliging verbeteren

Door de digitale transformatie zijn cyber security en dataverwijdering twee grote uitdagingen van iedere organisatie. Ook uw organisatie heeft veel digitale apparatuur in huis. Een grote mengelmoes aan technologie en het verlengen van de levensduur van IT zorgen voor grote problemen. Zo is het voor de IT-beheerder vaak onmogelijk om alle veiligheidsupdates uit te voeren. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat in 2018 maar liefst 73% organisaties met meer dan 500 werknemers is getroffen door een cyberaanval. Nog niet gesproken over de datalekken die ontstaan door het weggooien van oude apparatuur. Benieuwd hoe onze oplossing bijdraagt aan informatieveiligheid?

Meer weten

Productieve en gemotiveerde medewerkers

IT is tegenwoordig niet alleen ondersteunend, maar is een primaire schakel geworden van uw core business. Al uw medewerkers maken daar gebruik van. Als niet met up-to-date technologie wordt gewerkt heeft dat ingrijpende gevolgen op de productiviteit en motivatie van uw medewerkers. Werknemers zijn 2,5 keer sneller gefrustreerd wanneer niet de meest moderne apparatuur wordt gebruikt, waardoor vervolgens 7% ergens anders wil gaan werken. Bij organisaties met vooruitstrevende technologie is dit slechts 2%! Altijd over up-to-date digitale assets beschikken? Bekijk onze oplossing!

Onze oplossing

Circulair ondernemen

Het is voor iedere organisatie belangrijk om een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Een grote organisatie heeft veel digitale apparatuur in huis, wat betekent dat dit een grote invloed heeft op het milieu. Nederland heeft als doel gesteld om in 2050 volledig circulair te zijn. Nu belandt oude apparatuur vaak nog in de hoek of op de grote hoop. Hoe is dit bij uw organisatie geregeld? Met onze oplossing kunt u circulair ondernemen!

Lees verder

Total cost of ownership verlagen

Wist u dat slechts 20% van de kosten van IT bestaan uit de investeringskosten? De overige 80% wordt vaak vergeten! Het lijkt logisch om de levensduur van apparatuur te verlengen maar de kosten voor support en onderhoud zijn gigantisch. Van deze 80% bestaat 30% uit verprutstijd: systemen zijn traag en de diversiteit aan technologie zorgt ervoor dat medewerkers elkaar niet kunnen helpen. Daarom is up-to-date blijven en standaardiseren de oplossing. Wilt u ook de total cost of ownership verlagen? Met DCO maken wij dit mogelijk!

Hoe dan?

Onze oplossing

DCO – Digital change option

Permanent budget beschikbaar om up-to-date te blijven en standaardisatie grondig door te voeren voor een vast bedrag per maand

DCO - IT regelmatig inkopen voor een vast bedrag per maand

IT gemakkelijk inkopen

Leverancier, apparatuur, prijzen en condities: u maakt de keuzes! Wij regelen het. Wij betalen al uw aankopen en bundelen deze overzichtelijk in één overeenkomst. Om continue te kunnen vernieuwen is permanent budget beschikbaar voor nieuwe aankopen.

Over IT inkopen met DCO
Asset management van ProfLease: ProfAsset

IT effectief managen

Welke devices heb ik? Waar bevinden deze devices zich? Wie gebruikt het? Welke licenties? Wij bieden asset management aan, zodat u weet welke devices vernieuwd moeten worden, zodat u up-to-date kunt blijven en standaardisatie grondig kan door voeren.

Over IT managen met DCO
End of life IT vernieuwen

IT regelmatig vernieuwen

U bepaalt welke apparatuur vervangen moeten worden, wij halen het op en voeren het af. Ook zorgen wij ervoor dat op de oude devices data gegarandeerd wordt verwijderd. Alle digitale apparatuur krijgt bij ons een tweede leven of wordt gerecycled.

Over IT vernieuwen met DCO

Een selectie van ondernemingen die u voorging:

Meer informatie over DCO? Laat uw gegevens achter en ontvang de factsheet!