Retail

Wij helpen uw organisatie met de uitdagingen van de digitale transformatie.

Optimale
klantbeleving creëren
Continue innoveren
om te concurreren
Tevreden franchisenemers
24/7
performance
In elke winkel
dezelfde uitstraling

Benieuwd hoe andere retailers onze dienstverlening ervaren?

Bekijk referenties

De optimale klantbeleving met de nieuwste technologie

De optimale beleving creëren voor uw klanten. Dat is waar het om draait. Om de de customer journey te verbeteren moet continue geïnvesteerd worden in de nieuwste technologieën. De snel veranderende klant vraag om snel veranderende technologie, zoals IOT-apparaten. Deze beleving creëren is van groot belang om de concurrentie voor te blijven. Zij investeren namelijk continue in deze technologieën. Wilt u dit ook?

Start vandaag nog

Tevreden franchisenemers en 24/7 performance

De nieuwste technologie zorgt er ook voor dat uw franchisenemers (én klanten) tevreden zijn: hoe vervelend is het als technologie niet werkt? Zeker Point of Sale systemen en RFID-systemen moeten het altijd doen. Doen deze het niet, loopt u niet alleen het risico op een slecht imago maar loopt u belangrijke omzet mis!

Ik wil 24/7 performance

In elke winkel dezelfde uitstraling

Wanneer u investeringen in technologie overlaat aan de franchisenemers zelf, is het onmogelijk om in elke winkel dezelfde uitstraling te hebben. Door te betalen voor het gebruik, moet apparatuur aan het einde van de looptijd altijd worden ingeleverd en voorkomt u hiermee de discussie met franchisenemers of ze wel of niet gaan vernieuwen. Op die manier kunt u alle winkels up-to-date houden en standaardisatie grondig doorvoeren en is er echt sprake van een win-win situatie.

Naar de oplossing

Onze oplossing

DCO – Digital change option

Permanent budget beschikbaar om up-to-date te blijven en standaardisatie grondig door te voeren voor een vast bedrag per maand

DCO - IT regelmatig inkopen voor een vast bedrag per maand

IT gemakkelijk inkopen

Leverancier, apparatuur, prijzen en condities: u maakt de keuzes! Wij regelen het. Wij betalen al uw aankopen en bundelen deze overzichtelijk in één overeenkomst. Om continue te kunnen vernieuwen is permanent budget beschikbaar voor nieuwe aankopen.

Over IT inkopen met DCO
Asset management van ProfLease: ProfAsset

IT effectief managen

Welke devices heb ik? Waar bevinden deze devices zich? Wie gebruikt het? Welke licenties? Wij bieden asset management aan, zodat u weet welke devices vernieuwd moeten worden, zodat u up-to-date kunt blijven en standaardisatie grondig kan door voeren.

Over IT managen met DCO
End of life IT vernieuwen

IT regelmatig vernieuwen

U bepaalt welke apparatuur vervangen moeten worden, wij halen het op en voeren het af. Ook zorgen wij ervoor dat op de oude devices data gegarandeerd wordt verwijderd. Alle digitale apparatuur krijgt bij ons een tweede leven of wordt gerecycled.

Over IT vernieuwen met DCO

Een selectie van ondernemingen die u voorging:

Bob Brok

Wave International

“Onze franchisenemers willen doen waar ze goed in zijn. Dat is klanten knippen en verwennen.”

Bekijk klantcase

Meer informatie over DCO? Laat uw gegevens achter en ontvang de factsheet!