Welzijnszorg

Wij helpen uw vvt-organisatie met de uitdagingen van de digitale transformatie.

Tevreden medewerkers én clienten
Total cost of ownership verlagen
Informatiebeveiliging verbeteren
Circulair
inkopen
Jong talent
aantrekken

Hoe andere vvt-orgnisaties onze dienstverlening ervaren?

Bekijk referenties

Tevreden medewerkers én cliënten

Er is een groot personeelstekort in de welzijnszorg. Dit terwijl de vraag naar zorg blijft stijgen door de vergrijzing. De al hoge werkdruk neemt steeds verder toe. Goed personeel is onmisbaar dus heb je als organisatie de taak om medewerkers tevreden te houden. Eén van de belangrijkste eisen is dat digitale apparatuur niet traag is en het altijd doet. Zij staan tenslotte in contact met de cliënten. Productieve en gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden cliënten!

Hoe wij dit doen

Zonder investeringskosten de TCO verlagen

De krappe budgetten in de zorg maken het onmogelijk om te investeren in digitale apparatuur, terwijl dit essentieel is voor de bedrijfsvoering. Wanneer er een grote diversiteit is aan IT en deze te lang wordt gebruikt, zijn de verborgen kosten gigantisch. Door te kiezen voor DCO heeft u permanent budget beschikbaar voor nieuwe aankopen om up-to-date te blijven en standaardisatie grondig door te voeren. Zonder hoge investeringskosten verlaagt u de total cost of ownership!

Over DCO

Informatiebeveiliging verbeteren

Goede zorg kan alleen worden geleverd wanneer er een goede effectieve informatievoorziening aanwezig is. Sinds 25 mei 2018 geldt de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in de hele EU. Daarom is ook de norm NEN7510 opgesteld. Deze norm beschrijft hoe er op adequate wijze met patiëntgegevens moet worden omgegaan, zodat de privacy en veiligheid van de gegevens worden gewaarborgd. Benieuwd hoe DCO hieraan bijdraagt?

De oplossing

Circulair inkopen

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven: duurzaamheid. Niet alleen in de gezondheidszorg, maar ook in de welzijnszorg zijn nog flinke stappen te behalen op het gebied van de circulaire economie. De Nederlandse overheid heeft als doel gesteld dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Dit geldt ook voor uw digitale apparatuur. Stelt u zichzelf de vraag: hoe circulair is een pc in de hoek of op de grote hoop? Gebruikte apparatuur krijgt bij ons een tweede leven!

Lees hier verder

Jong talent aantrekken en behouden

Het personeelstekort in de welzijnszorg is gigantisch, wat het aantrekken van nieuwe medewerkers lastig maakt. Het aantrekken van jong talent is zelfs nagenoeg onmogelijk. Eén van de belangrijkste eisen van jong talent is dat ze over dezelfde technologie beschikken als dat zij thuis doen. IT wordt net zo lang gebruikt tot het niet meer werkt tot grote frustratie van jonge medewerkers. Met DCO kunt u zonder investeringskosten toch aantrekkelijk zijn voor jong talent.

Over DCO

Onze oplossing

DCO – Digital change option

Permanent budget beschikbaar om up-to-date te blijven en standaardisatie grondig door te voeren voor een vast bedrag per maand

DCO - IT regelmatig inkopen voor een vast bedrag per maand

IT gemakkelijk inkopen

Leverancier, apparatuur, prijzen en condities: u maakt de keuzes! Wij regelen het. Wij betalen al uw aankopen en bundelen deze overzichtelijk in één overeenkomst. Om continue te kunnen vernieuwen is permanent budget beschikbaar voor nieuwe aankopen.

Over IT inkopen met DCO
Asset management van ProfLease: ProfAsset

IT effectief managen

Welke devices heb ik? Waar bevinden deze devices zich? Wie gebruikt het? Welke licenties? Wij bieden asset management aan, zodat u weet welke devices vernieuwd moeten worden, zodat u up-to-date kunt blijven en standaardisatie grondig kan door voeren.

Over IT managen met DCO
End of life IT vernieuwen

IT regelmatig vernieuwen

U bepaalt welke apparatuur vervangen moeten worden, wij halen het op en voeren het af. Ook zorgen wij ervoor dat op de oude devices data gegarandeerd wordt verwijderd. Alle digitale apparatuur krijgt bij ons een tweede leven of wordt gerecycled.

Over IT vernieuwen met DCO

Een selectie van ondernemingen die u voorging:

Meer informatie over DCO? Laat uw gegevens achter en ontvang de factsheet!