Win ‘the war for talent’

De grootste uitdaging waar managers voor staan: het aantrekken en vasthouden van talent

Werknemers worden ook wel de meest waardevolle activa van een bedrijf genoemd. Mede vanwege de huidige krappe arbeidsmarkt en de zogenoemde ‘War for Talent’ is een goede wervingsstrategie daarom essentieel. Onderzoek door Gartner wijst uit dat het aantrekken en vasthouden van (IT) talent tegenwoordig wereldwijd wordt gezien als de grootste uitdaging waar CEO’s en CIO’s voor staan bij het bereiken van hun doelstellingen.

Afgezien van het positieve imago dat uw bedrijf erdoor uitstraalt, blijkt een werkplek met up-to-date apparatuur een veel genoemd argument bij de keuze van een nieuwe werkgever. Hierbij speelt tevens mee dat het door de huidige generatie als frustrerend wordt ervaren indien hun werkplek is uitgerust met apparatuur die beduidend ouder is dan dat zij thuis gewend zijn te gebruiken. Onze IT lifecycle management oplossing DCO stelt u in staat om uw werknemers altijd een up-to-date werkomgeving te faciliteren zonder dat uw periodieke kosten stijgen.

Win de 'war for talent'

Met Digital Change Option is het makkelijker om jong talent aan te trekken en houdt u geld vrij om deze talenten op te leiden!

Bekijk hoe

Hoger scoren in het werknemerstevredenheid onderzoek met Digital Change Option

In een recent IT-tevredenheidsonderzoek is de vraag voorgelegd welke maatregel de tevredenheid in het werk het meest zou kunnen verhogen. Hieruit volgde dat het aanschaffen van ‘nieuwe apparatuur’ het belangrijkst wordt bevonden. Toch wordt dit niet voor alle gebruikers in de organisatie gerealiseerd. Maar liefst één op de vier werknemers in de leeftijdscategorie 25-34 (vaak operationele medewerkers) stoort zich aan de slechte prestaties van de devices waar ze mee werken. Hierdoor zijn ze eerder geneigd om eigen apparatuur zakelijk te gebruiken met alle veiligheidsrisico’s van dien!

‘Wie heeft een zakelijke laptop jonger dan 1 jaar?’

Topmanagers 22%
Middenmanagement 20%
Operationele medewerkers 11%

Bron: Fujitsi®

Met DCO kunt u alle gebruikers in uw organisatie met de meest moderne apparatuur laten werken zonder dat de maandelijkse kosten stijgen!

Bekijk de oplossing

Ontdek meer over uw uitdagingen. Uw uitdagingen zijn onze pijlers:

Total cost of ownerhsip verlagen
Total cost of
ownership verlagen
Lees verder
Informatieveiligheid
Informatiebeveiliging
verbeteren
Lees verder
Productieve en gemotiveerde medewerkers
Betrokkenheid van
medewerkers vergroten
Lees verder
Circulair inkopen
Circulaire
IT
Lees verder