Over ons

Aangenaam, ProfLease!

ProfLease is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij, welke als groep kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. Hierbij focussen wij ons slechts op drie typen equipment: digitale apparatuur, productiemachines en medische apparatuur. De laatstgenoemde categorie voeren wij onder het merk MediLease

ProfLease streeft ernaar om gezamenlijk succesvol te zijn door waarde aan uw businessmodel toe te voegen. In tegenstelling tot menig beursgenoteerde onderneming wordt ProfLease niet gedreven door maximalisatie van de shareholdersvalue maar vindt u in ons een gelijkwaardige partner.

Onze kernwaarden

Merk onafhankelijk

U bepaalt welk device het beste bij uw organisatie past en vervolgens integreren wij deze in de oplossing. ProfLease is multi-branded en bent u dus niet gebonden aan 1 merk of 1 leverancier. Dit heeft als voordeel dat u eenvoudig de switch kunt maken van het ene merk naar het andere merk.

Bank onafhankelijk

Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden – verpandingen – vereist. Afgezien van de hardware dat deel uitmaakt van de oplossing blijft uw overige inventaris vrij van bezwaring waardoor u meer financiële bewegingsruimte geniet.

Maatwerk door expertise

ProfLease is het lease boetiekkantoor van Nederland: met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Onze missie

ProfLease is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij die als missie heeft gedefinieerd haar klanten door een optimale afstemming van hun IT-vernieuwings- en financieringsbeleid één of meerdere van de volgende vijf doelstellingen te realiseren: het verlagen van de Total Cost of Ownership, bijdragen aan de circulaire economie, het verbeteren van de informatiebeveiliging, productievere en meer gemotiveerde medewerkers en de mogelijkheid om IT efficiënt te kunnen beheren. Hieronder kunt u iedere doelstelling afzonderlijk in detail bekijken.

Het team van ProfLease

Wilt u direct contact met één van de personen binnen ProfLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.
Scroll naar top