Ma – vrij 08:30 – 17:30

Over ons

Onze missie

Het beste voor uw bedrijfsvoering, het beste voor onze planeet.

Wij geloven in een duurzame wereld waarin u toegang heeft tot de nieuwste digitale technologie wanneer dat nodig is, en niet wanneer het budget dat toelaat. Enerzijds om de productiviteit en motivatie van werknemers te waarborgen, anderzijds om beveiligingsricio’s te minimaliseren en de Total Cost of Ownership te verlagen. Dit omvat een optimaal ingericht proces van verkrijgen, gebruiken, afvloeien en beheren van IT-apparatuur. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen – geheel in lijn met de circulaire economie – tegen een vast bedrag per maand.

Onze focus

ProfLease is een onafhankelijke leasemaatschappij. Hierbij focussen wij ons slechts op drie typen equipment: digitale apparatuur, productiemachines en medische apparatuur. De laatstgenoemde categorie voeren wij onder het merk MediLease. Als groep kunnen wij terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. 

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Boutiquekantoor

ProfLease is hét boutiquekantoor van Nederland op het gebied van IT lifecycle management en financieringen. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een oplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Het team van ProfLease

Wilt u direct contact met één van de werknemers binnen ProfLease of bent u benieuwd naar ons team? Lees dan verder.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.