Ma – vrij 08:30 – 17:30

Tractor (trekker) leasen?

Vraag een lease voor investeringen in tractoren. Als bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij is ProfLease de partij bij uitstek om uw machines tegen aantrekkelijke voorwaarden te financieren. Ook aanbetalingen aan uw leverancier(s) kunnen wij voor u verzorgen.
Meest gekozen leaseoplossingen voor tractoren
tractor leasen financial lease

Financial Lease

Een financial lease is een on-balance financiering. Het eigendom van de apparatuur ligt bij de onderneming en kan daarom investeringsaftrek claimen. Financial lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

tractor leasen operational lease

Operational Lease

Een operation lease is een off-balance financiering. U betaalt voor het gebruik van de machine. Aan het einde van de looptijd bieden we een koopoptie en kunt u deze machine van ons terugkopen. Operational Lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

tractor leasen machine change option

Machine Change Option

Machine Change Option is er voor ondernemingen die willen groeien. Hierbij is het mogelijk om te starten met een tussenformaat machine om vervolgens gedurende de looptijd te bepalen of de machine vervangen kan worden voor een nog grotere machine.

Tractor leasen bij ProfLease: u kiest de trekker, wij regelen de financiering

Tractor leasen? Als ervaren speler in de leasingbranche begrijpt ProfLease als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare en efficiënte tractor is voor uw agrarische onderneming. Of u nu een boerderij runt, een akkerbouwbedrijf hebt, of in de veeteelt actief bent, een hoogwaardige tractor is onmisbaar om uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Bij ProfLease staan we klaar om u te helpen met de perfecte financieringsoplossing op maat, zodat u zonder zorgen kunt investeren in de juiste trekker voor uw bedrijf.

Waarom een tractor leasen?

Leasen bij ProfLease biedt u talloze voordelen. Allereerst biedt leasing u het voordeel van het vermijden van grote initiële investeringskosten. In plaats van een aanzienlijk bedrag in één keer te betalen, verdeelt u de kosten over een afgesproken leaseperiode. Dit betekent dat u uw financiële middelen kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijfsvoering, zoals zaad, veevoer, onderhoud en personeel.

Daarnaast zorgt het leasen van een tractor ervoor dat de kosten meer in lijn zijn met de opbrengsten. U betaalt een vast maandelijks bedrag gedurende de leaseperiode, waardoor u een duidelijk beeld heeft van uw uitgaven en gemakkelijker budgetten kunt beheren

Ons ervaren team van leasingexperts staat tot uw beschikking om u persoonlijk advies te geven en u te begeleiden. U heeft de vrijheid om de gewenste tractor naar keuze te selecteren, terwijl wij het regelen van de financiering voor onze rekening nemen.

Welke tractoren kan ik leasen?

Of het nu gaat om een robuuste trekker voor zwaar werk op het land of een meer gespecialiseerd model voor specifieke taken, wij zorgen ervoor dat u over de juiste tractor beschikt om uw landbouwactiviteiten soepel te laten verlopen. Daarnaast werken wij merkonafhankelijk en kunt u zelf bepalen van welk merk u een tractor wil leasen. Enkele voorbeelden van merken John Deere, New Holland, Fendt, Case, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Valtra, Claas, Steyr en Same.

Enkele voordelen van tractoren leasen bij ProfLease
Het leasen van een tractor geeft een goed inzicht in de kasstromen: de opbrengsten en kosten kunnen duidelijk tegenover elkaar worden gezet;
Bij het aanschaffen van een nieuwe trekker moet er vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de machine is geleverd. Aanbetaling kunnen niet worden gefinancierd. Bij ons is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.
Door leasing behoudt u liquide middelen in huis;
Door leasing kunt u altijd beschikken over de nieuwste tractor;
Aangezien ProfLease bankonafhankelijk werkt houdt u de kredietlijnen bij de huisbankier open;
Met lease blijft het geld beschikbaar als werkkapitaal of reserve voor als het werkelijk nodig is;
In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig.

Veelgestelde vragen

  • Vanaf welk bedrag kan ik een lease aanvragen?
    Het aanvragen van een lease is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 10.000 exclusief btw.
  • Ik moet een aanbetaling voldoen aan mijn leverancier, kunnen jullie die ook financieren?
    Bij het aanschaffen van een nieuwe tractor moet er vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de landbouwmachine is geleverd. Aanbetaling kunnen niet worden gefinancierd. Bij ons is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.
  • Welke looptijden zijn er mogelijk?
    Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de tractor. Gebruikelijke looptijden voor trekkers zijn 60 maanden, 72 maanden en 84 maanden.
Ralf Timmers
Ralf is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor tractoren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Hoe werkt leasen bij ProfLease?

ProfLease is een groep welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. Wij zijn het boetique kantoor op het gebied van leaseoplossingen voor investeringen in machines. Wij komen bij grotere investeringen dan ook graag bij u langs op locatie om u hierin te adviseren. Bij vragen kunt u contact opnemen of u kunt eventueel direct een lease aanvragen.

1
2
3
4
5

Lease aanvragen

Heeft u een nieuwe machine op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 (exclusief btw) een lease aan, dan zorgen wij voor een maatwerk leaseoplossing die als gegoten past bij uw onderneming.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een lease aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en zullen u hierover informeren. Voor investeringsbedragen tot €250.000 voeren wij direct een financiële toetsing uit op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de lease? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de lease overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Bestel de machine

Zoals u gewend bent bestelt u de productiemachine zelf bij de leverancier(s) van uw keuze. Standaard kan tot 20% van het investeringsbedrag aan installatiekosten en software worden meegefinancierd maar onder zekere voorwaarden kan hier ook van worden afgeweken. Zorg dat de factuur op naam komt te staan van ProfLease.

Aan de slag

Heeft u uw machine volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe machine.

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een financiële instelling, merk of leverancier. Door te kiezen voor ProfLease, gaat de lease niet ten koste van bestaande banklijnen en zijn er geen algemene zekerheden (verpandingen) vereist, zodat er extra kredietruimte overblijft.

Boutiquekantoor

ProfLease is het Equipment Leaseboutique kantoor van Nederland. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een oplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Anne van driesten

Anne van Driesten, Directeur

Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf

van driesten harskamp bouwbedrijf logo
“Voordat ik überhaupt antwoord kreeg van mijn huisbank, was alles met ProfLease al geregeld!”

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.