Ma – vrij 08:30 – 17:30

Brancheverenigingen

Vergroot de toegevoegde waarde voor uw leden met een leasepartner die gespecialiseerd is in de equipment waarin veel geïnvesteerd wordt in uw sector.

Wilt u als branchevereniging uw toegevoegde waarde voor uw leden vergroten?

ProfLease heeft in de loop der jaren veel knowhow en kennis ontwikkeld in de verschillende equipment klassen waarin wij actief zijn. We onderscheiden in grote lijnen vier soorten equipment: productiemachines, bouwmachines, heftrucks en landbouwmachines. Bij ieder type equipment past weer een andere oplossing, van een Facility Lease tot een volwaardige full operational lease. ProfLease is een gedegen financiële partner voor brancheverenigingen die belangen behartigen voor organisaties in één of meerdere van deze sectoren.

De toegevoegde waarde van equipment leasen voor uw leden

Bouwbedrijven, timmerbedrijven, metaalbewerkers en andere industriële ondernemingen ondervinden op dit moment een schaarste aan vakmensen. Door te investeren in een nieuwe machine is het mogelijk om deze schaarste aan vakmensen op te vangen. Maar bij de aanschaf van een nieuwe machine komt uiteindelijk altijd de vraag naar voren: ‘Hoe ga ik het financieren?’

Als branchevereniging wilt u uw leden hierbij ondersteunen. ProfLease is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. In tegenstelling tot de leasemaatschappij van de bank zijn wij gespecialiseerd in maatwerk leaseoplossingen en gaan bij grotere investeringen dan ook graag langs bij uw leden.

Leo Frijlink

Wilt u graag weten wat we voor u en uw leden kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Apple leasen
Nieuw label voor ICT: Mastercom

Met trots kondigt ProfLease de lancering aan van Mastercom: het nieuwe label voor ICT Lease en lifecycle management.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.