Oplossingen

Voor digitale apparatuur

IT-lifecycle management nieuw

Device as a Service

Bij een As a Service-propositie nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Digital Change Option

Digital Change Option

Met de Digital Change Option van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-bank-card-euro-100

Langetermijnhuur

Indien u tegelijkertijd een grote hoeveelheid aan IT-apparatuur aanschaft en gebruik voor u boven bezit prevaleert is huur de meest geijkte oplossing. Digitale apparatuur huren is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Voor productiemachines

icons8-bank-card-euro-100

Operational Lease

Operational lease is een off-balance financiering. Dat betekent dat ProfLease eigenaar is van de machine en je als onderneming betaalt voor het gebruik. Operational Lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Machine Change Option

Machine Change Option

Bij onze Machine Change Option staat flexibiliteit centraal. Zo is het mogelijk om te starten met een tussenformaat machine, waarbij u vervolgens gedurende de looptijd kunt bepalen of u de machine wilt vervangen voor een nog grotere machine.

icons8-receipt-euro-100

Financial Lease

Een financial lease is een on-balance financiering. Het eigendom van de machine ligt bij de onderneming en kan daarom investeringsaftrek claimen. Financial lease is mogelijk vanaf €10.000 exclusief btw.

Voor leveranciers

Vendor Lease

Resellers van digitale apparatuur en leveranciers van productiemachines bieden wij verrassende mogelijkheden met Vendor Lease. Wij denken graag met u mee welke (lease)oplossing het beste past bij de verkoop van uw equipment, zowel voor u als voor uw cliënt. Maatwerk en persoonlijke aandacht is hierbij het uitgangspunt.

EnquireNow Vendor Portal

EnquireNow is het online leaseportaal voor leveranciers van digitale apparatuur en productiemachines. Hiermee kunt u eenvoudig maandbedragen berekenen, eenvoudig en snel een lease aanvragen en inzicht krijgen in de status van uw aanvragen. Te gebruiken voor investeringen vanaf €10.000,- en gratis in gebruik.

Scroll naar top