Ma – vrij 08:30 – 17:30

Facility Lease

Leasen vanuit een budget voor grotere investeringsprojecten

Facility Lease

Waarom Facility Lease?

Behoud van werkkapitaal

Met onze facility lease kunnen wij ook aanbetalingsfacturen voldoen aan uw leverancier(s) zodat uw werkkapitaal niet wordt aangetast.

Meerdere leveranciers? Geen probleem!

Wij bundelen voor u alle facturen, eventueel van meerdere leveranciers, in één overeenkomst

Schaalvoordelen

Door alle equipment te bundelen in één overeenkomst profiteert u optimaal van schaalvoordelen welke u afzonderlijk niet had bereikt.

Hoe werkt Facility Lease?

Onze Facility Lease is op maat gemaakt voor grootschalige investeringsprojecten. Bij de implementatie van dergelijke projecten komen vaak aanbetalingen en/of meerdere leveranciers in het spel. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te leasen vanuit een budget. Vanuit dit investeringsbudget kunnen wij leveranciersfacturen namens u voldoen, zowel aanbetalingen als deelinvesteringen, ongeacht het aantal leveranciers. Nadat het project is voltooid, consolideren wij de eerder door u goedgekeurde facturen tot één overzichtelijke leaseovereenkomst. Zo biedt Facility Lease u de flexibiliteit en het gemak om uw investeringsprojecten soepel en efficiënt te laten verlopen.

De voordelen van Facility Lease

Optimaal behoud van werkkapitaal

Om te kunnen groeien is het belangrijk om over werkkapitaal te beschikken. Waarom zou u uw cash vastzetten in equipment die in waarde afneemt, terwijl u dit ook voor zaken als voorraad, betalen van leveranciers en personeel kunt gebruiken? Met lease behoudt u uw werkkapitaal voor dit soort zaken. Onze facility lease gaat nog verder door alle facturen uit het investeringsproject namens u aan de leverancier(s) te betalen. Hiervoor hoeft u dus niet uw eigen werkkapitaal aan te spreken.

Meerdere leveranciers, geen probleem!

ProfLease opereert volledig onafhankelijk en is niet beperkt tot één specifiek merk of leverancier. Dit maakt onze Facility Lease bijzonder geschikt voor het consolideren van apparatuur van meerdere leveranciers in één handige leaseovereenkomst. U hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen aan uw leverancier(s); deze worden professioneel en tijdig afgehandeld.

Vereenvoudiging van de financiële administratie

Per kwartaal of na de voltooiing van een project consolideren wij eerder goedgekeurde facturen tot één overzichtelijke overeenkomst. Dit biedt het voordeel van slechts één maandelijkse factuur voor u, wat uw financiële administratie aanzienlijk vereenvoudigt.

Optimaal profiteren van schaalvoordelen

In plaats van voor elke afzonderlijke bestelling een aparte leaseovereenkomst af te sluiten, biedt onze Facility Lease u de kans om al uw equipemnt te consolideren in één enkele leaseovereenkomst. Dit stelt u in staat om maximaal te profiteren van schaalvoordelen die anders niet haalbaar zouden zijn geweest.

Budgetzekerheid en moeiteloos bestellen

Wanneer u afzonderlijk voor de iedere bestelling een lease wilt afsluiten wordt bij iedere aanvraag/bestelling een nieuwe financiële check gedaan. Door vooraf een totaal leasebudget aan te vragen wordt alleen vooraf een financiële check gedaan en heeft u de zekerheid dat u moeiteloos binnen het afgesproken budget en tijdsperiode bestellingen kunt plaatsen bij uw leverancier(s).

Waarom ProfLease?

Bankonafhankelijk

Lease bij ProfLease creëert onafhankelijkheid van uw bank. Eventuele bestaande kredietlijnen blijven beschikbaar voor andere zaken waaronder uitbreiding van het werkkapitaal.

Persoonlijk advies

Waar u bij de leasemaatschappij van de bank zelf alles online moet regelen omtrent de lease, komen wij graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren in een maatwerk leaseoplossing.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk is bij ProfLease de standaard. Iedere investering en organisatie is uniek en daar hoort dus ook een unieke leaseoplossing bij.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise

Landes high end machining
Nijboer logo

Hoe kunnen we u verder helpen?

Laat u adviseren door onze expert

Meer weten over de mogelijkheden van Facility Lease? Neem dan gerust contact op met onze lease-expert.

Direct een lease aanvragen

Heeft u nieuwe apparatuur op het oog en wilt u deze in de lease onderbrengen? Vraag dan voor investeringen vanaf €50.000 direct uw Facility Lease aan.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei gesloten.