Ma – vrij 08:30 – 17:30

Accountants

Gaat uw klant investeren in nieuwe digitale apparatuur of een machine? Laten we samen optrekken om een passende leaseoplossing aan te kunnen bieden.

Wilt u als accountant uw toegevoegde waarde voor uw klanten vergroten?

ProfLease heeft in de loop der jaren veel knowhow en kennis ontwikkeld in de verschillende equipment klassen waarin wij actief zijn. We onderscheiden in grote lijnen twee soorten equipment: digitale apparatuur en productiemachines. Bij ieder type equipment past weer een andere oplossing, van een financial lease tot een volwaardige device as a service propositie. ProfLease is een gedegen financiële partner voor accountants die belangen behartigen voor organisaties in één of meerdere van de volgende sectoren:

Voor investeringen in digitale apparatuur

Wij geloven in een wereld waarin organisaties toegang hebben tot de technologie die zij nodig hebben, wanneer ze dat nodig hebben. Een wereld waarin organisaties hun devices efficiënt kunnen beheren, om beveiligingsrisico’s te minimaliseren en de Total Cost of Ownership te verlagen. Dit realiseren zij door aan het einde van de levensduur data op digitale apparatuur op een veilige wijze te verwijderen en apparatuur klaar te maken voor herinzet.

Als het toch niet meer opnieuw kan worden ingezet dan wordt het op een duurzame wijze te recyclen. Dit alles met de focus op het gemak die dit voor uw leden met zich meebrengt en de positieve impact die het heeft op de planeet. Kortom, met onze oplossingen realiseren we voor uw klanten lagere IT-kosten, productiever en gemotiveerder personeel, een betere informatiebeveiliging en kunnen de beoogde duurzaamheidsdoelstellingen behaald worden.

Voor investeringen in productiemachines

Bouwbedrijven, timmerbedrijven, metaalbewerkers en andere industriële ondernemingen ondervinden op dit moment een schaarste aan vakmensen. Door te investeren in een nieuwe machine is het mogelijk om deze schaarste aan vakmensen op te vangen. Maar bij de aanschaf van een nieuwe machine komt uiteindelijk altijd de vraag naar voren: ‘Hoe ga ik het financieren?’

Als accountant wilt u uw klanten hierbij ondersteunen. ProfLease is een bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij welke kan terugvallen op ruim 35 jaar ervaring. In tegenstelling tot de leasemaatschappij van de bank zijn wij gespecialiseerd in maatwerk leaseoplossingen en gaan bij grotere investeringen dan ook graag langs bij uw klanten.

Leo Frijlink

Wilt u graag weten wat we voor u en uw cliënten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.