Ma – vrij 08:30 – 17:30

Bedankt voor het aanvullen van uw gegevens

ProfLease gaat de verdere financiële beoordeling in gang zetten. Mocht deze akkoord zijn dan sturen wij u de definitieve leaseovereenkomst ter ondertekening naar u toe.

Ik heb mijn gegevens aangevuld, hoe nu verder?

Lease aangevraagd

Voor hebben wij een leaseofferte mogen opstellen.

Gegevens aangevuld

Bedankt voor het aanvullen van de gegevens voor . We hebben de gegevens ontvangen. ProfLease zal nu kijken of alles goed is ingevuld zodat de volledige kredietbeoordeling kan plaatsvinden. Mochten wij daar toch nog vragen over hebben dan nemen wij nog even contact met u op.

Financiële toetsing

ProfLease zal de verdere financiële beoordeling in gang zetten op basis van de door u ingevulde gegevens.

Leaseovereenkomst ontvangen

Is er een kredietakkoord? Dan zal ProfLease de leaseovereenkomst opstellen voor . Deze sturen wij deze voor ondertekening per DocuSign naar u toe.

Leaseovereenkomst ondertekenen

Is de leaseovereenkomst juist en volledig ondertekend? Dan geven wij aan de leverancier(s) door dat zij mogen leveren. Op het moment dat de apparatuur is geleverd start de lease.

Neem contact op

Heeft u vragen over het vervolgtraject of over de lease? Neem dan gerust contact op met onze support desk.

Neem contact op

Heeft u vragen over het vervolgtraject of over de lease? Neem dan gerust contact op met onze support desk.

Veelgestelde vragen

Na het aanvragen van de lease doen wij direct een financiële toetsing. Voor lease aanvragen tot €250.000 heeft ProfLease een geautomatiseerd credit score systeem, waardoor binnen enkele minuten al uitslag kan zijn over uw uw kredietacceptatie. Is de aanvraag hoger dan €250.000? Dan nemen wij vooraf contact met u op om uw wensen en behoeften door te spreken.

Tussentijds aflossen is niet mogelijk. U kunt wel tussentijds afkopen. ProfLease maakt voor u dan een afkoopvoorstel waarbij u de resterende termijnen in één keer afkoopt.

Indien er een financial leaseovereenkomst heeft ondertekend bent u automatisch economisch eigenaar van de equipment. Dit betekent dat de lease op de balans wordt geactiveerd. Na het betalen van de laatste maandtermijn zal automatisch ook het juridisch eigendom van het object worden overgedragen. Bij een operational lease huurt u de apparatuur en bent u dus geen eigenaar van de apparatuur.

U bent te allen tijde zelf (verplicht) verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties van een object, tenzij anders is overeengekomen.

Nadat u de leaseovereenkomst juist heeft ondertekend en geretourneerd, zullen wij uw en/of uw leverancier inlichten dat zij de gewenste apparatuur mogen leveren. In overleg met de leverancier kan er vervolgens een moment gepland worden waarop het uitkomt om de objecten in ontvangst te nemen. Dat is iets wat u zelf met de leverancier(s) kunt afstemmen.

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.