Ma – vrij 08:30 – 17:30

Vending machine leasen

Gaat u investeren in nieuwe vending machines? Met een flexibele en maatwerk financieringsoplossing van ProfLease, realiseert u lagere IT-kosten, een betere informatiebeveiliging en draagt u bij aan de circulaire economie.
Meest gekozen leaseoplossingen voor vending machines
IT-lifecycle management nieuw

DaaS IT Now

Bij DaaS IT Now (Device as a Service) nemen wij in samenwerking met onze partners de volledige lifecycle voor u uit handen. Zo kunt u IT eenvoudig verkrijgen, probleemloos gebruiken, veilig en duurzaam afvloeien en efficiënt beheren.

Groeifinanciering

Groeifinanciering

Met de groeifinanciering van ProfLease beschikt u gedurende de looptijd van de overeenkomst permanent over budget voor het vernieuwen van apparatuur zonder dat hierbij de maandtermijn verandert.

icons8-smartphones-100

Projectfinanciering

Heeft u een groot investeringsproject welke in fases uitgerold gaat worden? Met een projectfinanciering stellen wij u voor een bepaalde periode een budget ter beschikking waaruit alle aankopen gedaan kunnen worden.

Digital Change Option

Financiering met wisseloptie

Weet u op voorhand wat de hoogte van de investering zal zijn? Dan is onze financiering met wisseloptie de meest geijkte oplossing. Daarnaast heeft u tijdens de overeenkomst altijd de mogelijkheid om apparatuur te vernieuwen.

EnquireNow Vendor Portal

EnquireNow Client Portal (Asset Management)

Bij iedere financieringsovereenkomst krijgt u standaard toegang tot onze EnquireNow Client Portal. Zowel financiële als technische informatie over de apparatuur, alles overzichtelijk in één dashboard.

Vending machine leasen

Een vending machine leasen is een toepassing die voor veel verschillende bedrijven uitkomst kan bieden. ProfLease biedt u de mogelijkheid om een vending machine te leasen, in samenwerking met uw beoogde leverancier. Of u nu een frisdrankautomaat, een gezonde snackautomaat, een boerderijautomaat of een ander type vending machine nodig heeft, wij kunnen u helpen. Onze focus ligt op het leveren van de juiste leaseoplossing voor uw specifieke behoeften, terwijl uw leverancier verantwoordelijk blijft voor de levering en het onderhoud van de apparatuur.

Afhankelijk van de inhoud kan de vending machine fungeren als frisdrankautomaat of gezonde snackautomaat op kantoor, maar ook als boerderijautomaat (eieren, melk, aardbeien, vlees of kaas). Kortom, afhankelijk van wat voor bedrijf u heeft, de vending machines kunnen een directe meerwaarde zijn op uw dienstverlening. Een vending machine kan handig zijn om uw personeel op kantoor te motiveren, maar daarnaast ook gebruikt worden wanneer uw klanten bestellingen op moeten kunnen halen gedurende de dag.

Vendor lease voor vending machines

Bent u leverancier van vending machines en wilt u een leaseoplossing kunnen aanbieden aan uw klanten? Dan bent u bij ProfLease aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee als leverancier voor een maatwerk leaseoplossing voor uw vending machines. Om in contact te komen kunt u zich aanmelden voor het Vendor Lease programma van ProfLease, of contact opnemen met onze specialist.

Welke verschillende vending machines kan ik leasen?

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u bij ons een vending machine leasen voor verschillende toepassingen. Zo is het mogelijk om afhankelijk van de inhoud, de vending machine op maat op te laten bouwen. Eventueel kunt u ook een vending machine zonder koeling leasen. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn op bepaalde non-food vending machines. Denk hierbij aan machines voor de farmaceutische sector. Een totaal overzicht van de mogelijkheden vindt u hier:

 • Frisdrankautomaat;
 • Snoep- of snackautomaat;
 • Merchandise-automaat;
 • Medicijnautomaat / pharmacy vending machine;
 • Koffiemachine;
 • Boerderijautomaat;
 • Non-food vending automaat.
Enkele voordelen van vending machines leasen bij ProfLease
Door uw vending machine te leasen behoudt u liquide middelen in kas;
Aangezien ProfLease bankonafhankelijk werkt houdt u de kredietlijnen bij de huisbankier open;
Met lease kunt u altijd beschikken over de nieuwste vending machines;
In tegenstelling tot een banklening, kunt u met leasing 100% van de aanschafprijs financieren. Ook zijn er verder geen extra zekerheden nodig;
Bij het aanschaffen van een nieuwe vending machine moet vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de machine is geleverd. Aanbetaling kunnen niet worden gefinancierd. Bij ons is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.

Veelgestelde vragen

 • Vanaf welk bedrag kan ik een lease aanvragen?
  Het aanvragen van een lease is mogelijk met een minimum investeringsbedrag van € 10.000 exclusief btw.
 • Ik moet een aanbetaling voldoen aan mijn leverancier, kunnen jullie die ook financieren?
  Bij het aanschaffen van een nieuwe vending machine moet er vaak een aanbetaling worden gedaan. Bij de leasemaatschappij van de bank kan de financiering pas worden geregeld op het moment dat de vending machine is geleverd. Aanbetalingen kunnen in dit geval niet gefinancierd worden. Bij ProfLease is het wél mogelijk om de aanbetaling voor te financieren.
 • Welke looptijden zijn er mogelijk?
  Dat hangt af van het type en de economische levensduur van de vending machine. Gebruikelijke looptijden voor vending machines zijn 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden.
 • Wordt met operational lease hetzelfde bedoeld als bij auto's?
  Het woord operational lease kan verwarrend zijn. Bij auto’s wordt met het woord “operational” dikwijls bedoeld dat alle services, onderhoud, verzekering, belasting e.d. in maandhuur zijn verwerkt. Bij het leasen van een vending machine wordt met operational lease huur bedoeld. De wetgever kent twee begrippen huur en huurkoop waarbij huur wordt vertaald door operationele lease en huurkoop – koop op afbetaling – door financial lease.
Ralf Timmers
Ralf is gespecialiseerd in leaseoplossingen voor vending machines. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Welke businessdoelstellingen we samen kunnen bereiken

Hoe werkt leasen bij ProfLease?

Een IT financiering betreft maatwerk. Afhankelijk van uw organisatie, de aard en omvang van de investering werken wij voor u een passend voorstel uit. Bij grote investeringen komen wij graag bij u langs op locatie. Neem gerust contact met ons op of vraag direct uw financiering aan.

1
2
3
4
5

Lease aanvragen

Heeft u nieuwe equipment op het oog? Vraag voor investeringen vanaf €10.000 (exclusief btw) een financiering aan, dan zorgen wij voor een maatwerk oplossing die uw organisatie als gegoten past.

Ontvang een passend voorstel

Heeft u een financiering aangevraagd? Dan gaan wij direct aan de slag om u een passend voorstel te doen en zullen u hierover informeren. Voor investeringsbedragen tot €250.000 voeren wij direct een financiële toetsing uit op het doorgegeven KvK-nummer.

Laatste gegevens aanleveren

Wilt u over gaan tot de financiering? Dan hebben nog een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de huur overeenkomst. Denk aan een geldig ID-bewijs, de UBO's en ondertekenaars binnen uw organisatie.

Bestel de apparatuur

Zoals u gewend bent bestelt u de apparatuur zelf bij de leverancier(s) van uw keuze. Standaard kan tot 20% van het investeringsbedrag aan installatiekosten worden meegefinancierd maar onder zekere voorwaarden kan hier ook van worden afgeweken. Zorg dat de factuur op naam komt te staan van ProfLease.

Aan de slag

Heeft u uw apparatuur volledig en in goede orde ontvangen? Dan betalen wij na uw goedkeuring de leverancier(s) uit en kunt direct aan de slag met uw nieuwe apparatuur.

Waarom ProfLease?

Onafhankelijk

ProfLease is uit principe onafhankelijk. Wij zijn dus niet gebonden aan een merk, leverancier of financiële instelling. Wij zijn van mening dat u zelf de regie moet behouden over wat u bestelt en waar u dat doet. Omdat wij bogen op een ijzersterk netwerk van partners, kunnen wij u hier uiteraard wel bij ondersteunen.

Boutiquekantoor

ProfLease is hét boutiquekantoor van Nederland op het gebied van IT lifecycle management en financieringen. Met toewijding voor ons vak en een uitgesproken betrokkenheid naar onze klanten toe, vertalen wij onze schat aan expertise in een maatwerkoplossing voor de specifieke uitdagingen waar u als organisatie voor wordt geplaatst.

Innovatief

Wij zijn de organisatie die het allemaal net iets anders doet en dat ook uitstraalt. Innovatie gaat over ons: over mensen die weten dat dingen veranderen en die daar weloverwogen, proactief en innovatief op inspelen. Verandering betekent voor ons vooruitgang en het omarmen van de toekomst.

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Bob Brok

Bob Brok, Financieel directeur

Wave International

“Onze franchisenemers willen doen waar ze goed in zijn. Dat is klanten knippen en verwennen.”

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.