Ma – vrij 08:30 – 17:30

Ontdek onze unieke leaseoplossingen voor uw machines.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in financieringen voor machines, vertalen wij als bankonafhankelijke leasemaatschappij uw specifieke wensen in een maatwerk oplossing. Zo kunnen wij ook eventuele aanbetalingen aan uw leverancier(s) voor u verzorgen.

Enkele voorbeelden van machines die u kunt leasen
Facility Lease

Facility Lease: de oplossing voor het financieren van aanbetalingen.

Bij het aanschaffen van een nieuwe machine is het vaak vereist om een aanbetaling te doen. Echter, bij de leasemaatschappij van de bank wordt de financiering pas geregeld nadat de machine is geleverd, waardoor aanbetalingen niet gefinancierd kunnen worden. Bij ProfLease bieden we echter een oplossing: Facility Lease. Hiermee bieden wij onze cliënten en partners de mogelijkheid om aanbetalingen onderdeel te laten uitmaken van de totale leaseoplossing.

Samenwerken?

Ontdek de kracht van Vendor Lease

De toeleverende partijen die actief zijn in de industrie kunnen elkaar op vele manieren versterken. Met de juiste afstemming van kwaliteiten en belangen, kunnen er vruchtbare samenwerkingen ontstaan die zowel gemeenschappelijk als individueel voordeel bieden. Dat bewijst ProfLease al jaren. We delen kennis en ervaring met onze partners, we verhogen gezamenlijk het serviceniveau, we maken ons samen hard voor de cliënt en zijn flexibel als het gaat om oplossingsgericht handelen. Deelt u onze wens om door samenwerking sterker te worden?

Paint It – Interview met Carlo van Gulik

Paint It, ‘The Application Company’ Paint It, al meer dan een decennium de trotse Graco distributeur voor Nederland, staat bekend om zijn expertise in geautomatiseerd spuiten …

Enkele organisaties die dankbaar gebruik maken van onze expertise:

Anne van driesten

Anne van Driesten, Directeur

Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf

van driesten harskamp bouwbedrijf logo
“Voordat ik überhaupt antwoord kreeg van mijn huisbank, was alles met ProfLease al geregeld!”

Wegens hemelvaart zijn wij op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei gesloten.