PartnerIT

De oplossing voor distributeurs en resellers van digitale apparatuur

Boost uw business met PartnerIT van ProfLease

Boost uw business met PartnerIT!

Of u nu distributeur of reseller bent van digitale apparatuur: u gaat een stapje verder voor uw klanten. Hoe uw klant de investering gaat financieren, is vaak niet het eerste waar u aan denkt. Het is ook logisch dat u zich niet wilt bezig houden met de financiering. Toch is het noodzakelijk. Het bepaalt tenslotte of u de deal gaat doen. Daarom bieden wij uw klanten maatwerk lease- en lifecycle managementoplossingen. Maak kennis met PartnerIT.

Waarom lease aanbieden
Waarom PartnerIT?

Alle voordelen van lease aanbieden op een rij

 • Lease verlaagt de drempel tot aanschaf

 • Vergroot de omzet en marge

 • Aanbieden van een oplossing voor de klant: “hoe ga ik het financieren?”

 • Betere concurrentiepositie

 • Meer grip op de klant tijdens het beslissingstraject

 • De mogelijkheid tot verkoop op gebruikskosten (ROI-analyse)

 • Leasing is een vorm van gratis factoring

 • Aanbieden van een lage leaseprijs doordat restwaardes worden ingenomen

 • Betalen voor gebruik betekent het verlagen van de total cost of ownership

 • Meer grip op vervangingsinvesteringen

 • Doelstelling: account- en objectcontrole

Benieuwd hoe PartnerIT in de praktijk werkt?

Informatie opvragen

Waarom kiezen voor PartnerIT?

Gegarandeerd en snel betaald

Omdat wij aanbetalingen voorfinancieren, betekent het dat u gegarandeerd en snel krijgt betaald. In vele gevallen sneller dan wanneer IT wordt gekocht.

Direct een kredietbeoordeling

Uw klant moet uiteraard kredietwaardig zijn om een leaseovereenkomst af te sluiten. Om de snelheid van uw business niet verloren te laten gaan, kunnen wij direct een kredietbeoordeling doen tot bedragen van €250.000.

Alles in één overeenkomst

Het investeringspatroon in digitale apparatuur is in afgelopen jaren sterk veranderd. Wat vroeger grote investeringen waren zijn nu vaak kleinere deelinvesteringen. Uw klanten willen niet voor iedere investering een nieuw contract. Daarom bundelen wij deze in één overeenkomst.

Optimale flexibiliteit

Wij zijn merkonafhankelijk, in tegenstelling tot leasemaatschappijen van fabrikanten. Dat betekent dat wanneer u als distributeur of reseller een klant wilt laten switchen van merk, dit gemakkelijk kan. Daarmee bijt het de huidige relatie met de fabrikant niet.

You are the boss

Onderhandelingen over de prijs, levering en andere condities is iets wat u zelf altijd in de hand houdt met de klant. Daardoor blijft de relatie met de klant altijd in stand. U hoeft zich alleen geen zorgen te maken over de lease, wij regelen alles.

IT lifecycle management

Wij gaan verder dan leasing. Wij ontzorgen uw klanten ook in het managen van de assets en halen bij vervanging of vernieuwing de gebruikte apparatuur op. Data wordt gecertificeerd verwijderd en gebruikte apparatuur krijgt een tweede leven of wordt gerecycled. Lees hier meer over wat wij voor uw klant kunnen betekenen.

Laat uw gegevens achter en ontvang meer informatie over PartnerIT in de praktijk!