PartnerIT

De oplossing voor distributeurs en resellers van digitale apparatuur om de omzet en marge te verhogen.

PartnerIT is een totaaloplossing waarmee u ter ondersteuning van uw verkoopactiviteiten uw klanten op een efficiënte manier een financiering kunt aanbieden. De bekostiging van nieuwe bestellingen wordt vaak als een slotpost gezien en resulteert onbedoeld meer dan eens in uitstel, zo niet afstel van de beoogde investering.

Met het vendor portaal van Enquire Now beschikt u over een offertetool waarmee u voor investeringsbedragen tussen € 10.000 en € 200.000 direct zelfstandig een financieringsofferte kunt genereren en in sommige gevallen al binnen 24 uur een kredietbeoordeling heeft. Zodoende weet u op voorhand of de verkoopinspanningen van uw personeel optimaal worden ingezet en vergroot u de kans op een succesvolle verkooptransactie.

Waarom ProfLease

Enkele voordelen van PartnerIT op een rij

  • Met lease kunnen investeringen doorgaans in tijd naar voren worden gehaald;

  • PartnerIT fungeert tevens als leadgenerator voor uw verkoopteam;

  • Met PartnerIT haalt u indirect de financiële expertise van ProfLease in huis;

  • PartnerIT is geheel gratis;

  • Door tevens financiering aan te bieden voegt u waarde toe aan uw eigen propositie en onderscheidt u zich van uw concurrenten;

  • Betere grip op het besluitvormingsproces;

  • Financieel aantrekkelijkere oplossing naar uw klanten toe (TCO-analyse);

  • Leasing is een vorm van gratis factoring;

  • Beschikking over een betere account- en objectcontrole bij financiering door ProfLease;

  • Meer grip op toekomstige vervanging van de huidige investering;

Waarom kiezen voor ProfLease?

Direct een kredietbeoordeling

Om een leaseovereenkomst af te sluiten dient de eindgebruiker vanzelfsprekend kredietwaardig te zijn. Teneinde de snelheid in uw verkoopproces te houden, kunt u zelfstandig via Enquire Now een offerte aanvragen en voor bedragen tot € 250.000 direct een kredietbeoordeling uit laten voeren.

Gegarandeerd en snel betaald

Omdat wij tevens aanbetalingen voorfinancieren, krijgt u gegarandeerd en snel uitbetaald. In vele gevallen sneller dan wanneer IT wordt aangekocht.

Alles in één overeenkomst

Of het nu 1 grote of meerdere kleine deelinvesteringen betreft, ProfLease kan periodiek alles in 1 overeenkomst bundelen. Hierdoor kan uw klant desgewenst dagelijks mondjesmaat bestellen zonder de administratieve rompslomp die daar normaal gesproken mee gepaard gaat.

Optimale flexibiliteit

In tegenstelling tot leasemaatschappijen die aan een specifieke fabrikant zijn gelieerd, is ProfLease merkonafhankelijk. Dit betekent dat u als distributeur of reseller een klant zonder enig probleem van merk kunt laten veranderen.

Onverminderde controle over de klant

Onderhandelingen over prijs, levering en andere condities zijn zaken waar uzelf de regie over blijft voeren en waarvan ProfLease zich afzijdig houdt. Bij investeringen van meer dan € 100.000 met specifieke financieringswensen staan wij bovendien tot uw beschikking om desgewenst met uw verkopers de klant persoonlijk te bezoeken zodat vervolgens een gezamenlijke maatwerkoplossing kan worden uitgewerkt.

ProfLease als uw ‘As a service’-partner

ProfLease is meer dan alleen leasing. Wij zijn de partner bij uitstek voor het completeren van uw ‘As a Service’-propositie. Wij vullen de ontbrekende schakels in die u zelf niet voor uw rekening kunt of wilt nemen bij het aanbieden van een abonnementsmodel dat erop is geënt om uw klant te voorzien van een goedwerkend device gedurende de gehele levenscyclus.

Benieuwd hoe PartnerIT in de praktijk werkt? Vraag meer informatie aan.